Egyedi karácsonyi ajándék - hímzés ruhákra vagy késes gravírozás! Ingyenes szállítás 35000ft feletti vásárlás esetén
Cikkek 2 oldal a 4 -ból
A híres szakácsöltözék ötösfogat - mely ruhadarabok nem hiányozhatnak a konyhából?
Milyen is lenne a nyár egy jó kis grillezés nélkül a család és a barátok társaságában? De talán már Ön is rájött, hogy az így elkészített ételek nem a legelőnyösebbek a szervezetünk számára. A táplálkozási szakértő néhány remek tippet ad arra vonatkozóan, hogyan élvezheti a grillezést anélkül, hogy aggódnia kellene az egészsége miatt.
5 ok, hogy miért jó befektetés a szakácsok számára a minőségi lábbeli
Merítsen ihletet egy olyan táplálkozási szakértő hűsítő tippjeiből és receptjeiből, aki hisz abban, hogy a jó egészség és életerő kulcsa a régiónak és az évszaknak megfelelő természetes étel. Mi frissít fel minket nyáron?
Melege van? Tökéletes felfrissülésben lesz része a kertjeinkben
Próbáljon ki valami újat a konyhájában. Valószínűleg már hallott a posírozásról. Mi is pontosan a posírozás? Hogyan kezdjünk hozzá? Az eljárások, tippek és tanácsok megtalálhatók a cikkben.
SLOW FOOD - hogyan menthetjük meg az egész bolygót az egészséges táplálkozással
Hol terem a legjobb kakaóbab? Mi határozza meg a csokoládé minőségét? Meghívjuk Önt egy csésze forró csokoládés érdekességre.
POSÍROZÁS - még a legfinomabb ételek sem esnek szét, lédúsak és ízletesek maradnak
A kész ételek befejezéseként alkalmazott eljárás. Ez abból áll, hogy alkoholt öntünk rájuk, amit aztán meggyújtunk. Az így készített étel kevésbé lesz zsíros és erősebb ízt kap. A flambírozás kiválóságának legnagyobb titka a vizuális hatás. Elhozzuk a pontos eljárást, fontos alapelveket és szuper tippeket.
Amit nem is sejtett az édességek királynőjéről - a csokoládéról
Hogyan gombolja be a szakácskabátot, hogy Ön stílusos szakács legyen? Minden a szakácskabátok aktuális trendjeiről.
FLAMBÍROZÁS - a tűz, ami az ételeket különlegessé teszi
A kész ételek befejezéseként alkalmazott eljárás. Ez abból áll, hogy alkoholt öntünk rájuk, amit aztán meggyújtunk. Az így készített étel kevésbé lesz zsíros és erősebb ízt kap. A flambírozás kiválóságának legnagyobb titka a vizuális hatás. Elhozzuk a pontos eljárást, fontos alapelveket és szuper tippeket.
Divat a konyhában: milyen szakácskabátok a menők a szakácsok körében?
Bemutatjuk Önnek a konyhai trendeket. Milyen színek és anyagok a legnépszerűbbek manapság? Miért szeretik a séfek az "őrült" szakácskabátokat?
GLAZÚR - egy olyan technika, amely egyszerre szépíti és védi az ételeket
A glazúr célja, hogy sima és fényes felület alakuljon ki az ételeken. A technika neve a francia "glazé" szóból származik, amit máznak fordítanak. A máz elkészítéséhez vizet, olajat, vajat, tejszínt, mézet, tojássárgáját és sok más összetevőt használnak. Minden a glazúrról a cikkben.
Sajnálja a libákat és a kacsákat? Készítsen hamis Foie Gras-t
Az ínyencek nem engednek belőle, a természetvédők pedig elítélik. Hogyan készül pontosan a Foie Gras, miért olyan drága, és hogyan lehet olcsóbb alapanyagokból előállítani különleges ízét?
A kezdő szakács tízparancsolata
Minden nagy szakács karrierje valahol elkezdődött. A csodálatos ételek, a kiegyensúlyozott ízek és a több ezer elégedett vendég mögött több évnyi verejték, fáradozás, a fejlődésre és az önmaga felülmúlására irányuló fáradhatatlan erőfeszítés áll. Ha Ön is azok közé tartozik, akik professzionális kulináris karrierbe kezdtek, tíz tippet készítettünk, amelyek minden sikeres szakács karrierjének az alfája és omegája.
Afrikai harcsa - egy fehérjével teli csemege + RECEPT
Az afrikai harcsa népszerű gasztronómiai csemege. Ez az ízletes hal biztosan elkápráztatja az ízlelőbimbókat, és ez még nem az összes jótékony hatása. Húsának minősége, alacsony zsírtartalma és magas fehérjetartalma miatt is nagyra értékelik.