Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekPOSÍROZÁS - még a legfinomabb ételek sem esnek szét, lédúsak és ízletesek maradnak
    Cikkek
    23. 5. 2019
    2 perc olvasási idő

    POSÍROZÁS - még a legfinomabb ételek sem esnek szét, lédúsak és ízletesek maradnak

    Próbáljon ki valami újat a konyhájában. Valószínűleg már hallott a posírozásról. Mi is pontosan a posírozás? Hogyan kezdjünk hozzá? Az eljárások, tippek és tanácsok megtalálhatók a cikkben.
    A cikk szerzője Janka Snopková
    POSÍROZÁS - még a legfinomabb ételek sem esnek szét, lédúsak és ízletesek maradnak
    Próbáljon ki valami újat a konyhájában. Valószínűleg már hallott a posírozásról. Mi is pontosan a posírozás? Hogyan kezdjünk hozzá? Az eljárások, tippek és tanácsok megtalálhatók a cikkben.
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Ismét itt van egy újabb rész a mi főzősorozatunkból, amelyben bemutatjuk Önnek az egyik híres főzési technikák. Bár néhány ismerős lehet, mások ismeretlenek, teljesen újak lesznek. Tekintse a sorozatot inspirációnak, hogy kipróbáljon valami újat, így a konyhája sosem lesz unalmas!

    Mi a POSÍROZÁS?

    A posírozás (a fr. pocher) gyakran összekeverik a sima vízben való főzéssel. A forráspont alatti (80-95°C) forralás azonban olyan, amelyben a vizet különböző összetevőkkel ízesítik. Az alacsonyabb hőmérséklet megőrzi az élelmiszerben lévő értékes anyagokat és az ízeket. Párolhat húst, halat, gyümölcsöt, zöldséget... és még tojást is. A fehérboros zöldséglevesek különösen alkalmasak a húsok párolásához, cukorszirupok a gyümölcsök főzéséhez.

    A forráspont alatti "főzéssel" még az érzékeny élelmiszerek, mint például a finom halhús, nem kezdenek el szétesni, és nem maradnak szárazak vagy kemények. A lét ezután mártásként használhatjuk a párolt ételekhez, vagy eltehetjük későbbre.

    Hogyan fogjunk hozzá?

    Tegye a nagy darabokat hideg vízbe (lébe) és lassan forralja fel. Ha már forró vízbe tenné őket, a felső része megfőne, a belseje pedig nyers maradna.

    A kisebb és kényes darabokat már forró vízbe kell helyezni, hogy hogy ne főjenek át, mielőtt a víz forrni kezd. Még rövid főzési idővel is közepesen átsütve, belül ízletes.

    Tippek posírozó léhez

    • édesköménnyel és citrusfélékkel ízesített hallé (narancs/lime/grapefruit héjával)
    • marhahúsleves (minél erősebb, annál jobb)
    • vörösbor aromás fűszerekkel ízesítve (csillagánizs, fahéj, szegfűszeg)
    • fehérbor fűszernövényekkel ízesítve (kakukkfű és rozmaring)

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    Egyszerűsítsük le

    Egy népszerű csemege, amelyet így készítenek el főtt tojás (vagy buggyantott tojás). A buggyantott tojások megfelelő előkészítése egy kicsit tudomány, kezdetben gyakorlatot és némi türelmet igényel. :) De az erőfeszítés megéri. 

    Eljárás: Tegyünk vizet egy lábasba, és forraljuk fel. A víz nem forrhat! A megfelelő hőmérséklet akkor van, amikor az első buborékok megjelennek az edény alján. Öntse az ecetet az edénybe (kb. fél liter), várja meg ismét a fent említett buborékokat, és egy kanál segítségével gyors keveréssel kavargassa az edényt. Amilyen gyorsan csak lehet, öntse a felvert tojást (csészében vagy merőkanálban) a vízbe, és alacsonyabb hőfokon főzze körülbelül 3-4 percig. A tojásokat egyszerre csak egyenként tegyük a lábasba, ne egyszerre többet. 

    A tojást szeletelve és megsózva tálaljuk egy tányérra. A sárgájának folyósnak kell maradnia, és ki kell szivárognia a tojásból.

    Ha ezt az eljárást még mindig kicsit bonyolultnak találja, van egy tippünk a buggyantott tojás egyszerűbb elkészítésére. :) Ez a recept egy egyszerű eljárást ad, amit mindig könnyű lesz elvégezni.

    Ha tetszett a cikk, bátran ossza meg a barátaival.

    Copyright © 2019 Profi Vision, Kft, Minden jog fenntartva.

    Képek forrása: istockphoto.com

    https://profiszakacs.hu/c/szakacsnadragok


    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • Sajnálja a libákat és a kacsákat? Készítsen hamis Foie Gras-t
      Cikkek
      27. 3. 2019
      4 perc olvasási idő

      Sajnálja a libákat és a kacsákat? Készítsen hamis Foie Gras-t

      Az ínyencek nem engednek belőle, a természetvédők pedig elítélik. Hogyan készül pontosan a Foie Gras, miért olyan drága, és hogyan lehet olcsóbb alapanyagokból előállítani különleges ízét?

    • Sous vide – főzési eljárás, amit meg fog kedvelni (ügyfeleket hoz és pénzt is megtakarít vele)
      Cikkek
      1. 3. 2018
      8 perc olvasási idő

      Sous vide – főzési eljárás, amit meg fog kedvelni (ügyfeleket hoz és pénzt is megtakarít vele)

      Próbálta már a sous vide technikát? Nem? Akkor itt az ideje, hogy hozzákezdjen! :) Ez a vákuumban való főzés egy olyan technikája, amelyet Franciaországban az 1970-es években kezdtek el alkalmazni a libamáj kíméletes elkészítésére. Azóta a módszer szó szerint szenzációvá vált a szakácsok körében. Használhatja halak, húsok, zöldségek, gyümölcsök és tojások elkészítése során.

    • TRANCSÍROZÁS - éreztesse ügyfeleivel, hogy mennyire különlegesnek
      Cikkek
      12. 10. 2018
      2 perc olvasási idő

      TRANCSÍROZÁS - éreztesse ügyfeleivel, hogy mennyire különlegesnek

      A trancsírozás az igazi ínyencek technikája. Alapvetően a hús feldarabolásából, szeleteléséből és kicsontozásából áll, hogy a szemlélő étvágyát felcsigázza. A cikkből megtudhatja, hogyan kell ezt megtenni, és mire van szüksége a trancsírozáshoz.

    • KONFITÁLÁS - egy különlegesség, amely francia hangulatba hozza konyháját
      Cikkek
      16. 5. 2018
      3 perc olvasási idő

      KONFITÁLÁS - egy különlegesség, amely francia hangulatba hozza konyháját

      Ma egy főzési technikákról szóló cikksorozat első darabját mutatjuk be, amelyet rendszeresen készítünk majd Önöknek. A téma a KONFITÁLÁS, ami egy Franciaországból származó különleges ételkészítési technika. Mi a különleges a konfitálásban, és miért olyan népszerű ez a technika?

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    Pengo spa Sol´s CafDesign WinterFire Favorit

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes