Damaszkuszi kések
Kategórialeírás
Szeretne valódi minőséget konyhájában? Válassza a damaszk késeink egyikét!
Ezeket a japán damaszkuszi késeket kiváló minőség jellemzi, köszönhetően a rozsdamentes acélból készült VG-10 magnak, amelynek keménysége akár 60°-ot elérheti a Rockwell skálán.
Amennyiben hosszú távra keres vágóeszközt, ne menjen el a damaszkuszi acélból kések mellett, hiszen ezek a kifogástalan minőség mellett kiváló vágási teljesítményt biztosítanak hosszú ideig. Összetételét tekintve ezekben a késekben két réteg damaszkuszi acél fedi a magot, ezzel védve a korróziótól. Az ergonomikus fogantyú kiváló fogást és kényelmet biztosít munka közben, így nem csak esztétikus, hanem gyors és hatékony munkát végezhet segítségükkel!
Webáruházunkban megtalálja a legjobb minőségű damaszkuszi késeket, sőt késkészletet is, mely ár/érték arányban kiváló választásnak bizonyul!
Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
A damaszkuszi kések ápolása, karbantartása:
A damaszk szakácskések karbantartása nem okoz fejtörést, ám nem árt, ha néhány tanácsot megfogadunk:
1. A damaszkuszi acélból készült késeket tároljuk tokban, ezzel védve az élét az esetleges karcoktól.
2. A késeink pengéjét használat után mossuk le meleg vízzel, majd töröljük szárazra, hogy óvjuk a korróziótól.
Ezt a két egyszerű dolgot betartva késeink hosszú évekig hű társaink lehetnek a konyhában.
Tudni szeretné, hogyan maradhatnak kései több használat után is olyan élesek, mint az újak? Olvassa el erről szóló cikkünket, melyből megtudhatja, hogyan ápolja késeit úgy, ahogyan a profik: https://profiszakacs.hu/blog/hogyan-kell-megfeleloen-apolni-a-szakacskeseket