Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácskesztyűk, MASZKOK

Kategórialeírás

Ahhoz, hogy az életben a legjobb teljesítményt nyújtsuk, szükségünk van a legkiválóbb eszközökre, kiegészítőkre. Ez alól nem képez kivételt a konyha sem, itt is elengedhetetlenek a megfelelő, jó minőségű eszközök.
A konyhai kesztyűk és maszkok rendkívül fontos elemei minden konyhának, ugyanis számos esetben megkönnyítik a szakácsok és a konyhai kisegítők életét. Legyen szó forró dolgok megfogásáról, vagy nyers alapanyagokról, a higiénikus szakácskesztyű manapság alapszükséglet a csirke, a hal, de a húsok feldolgozásakor is.

Ezek a kesztyűk különböző anyagból készülnek. Manapság elérhetőek a szilikon bevonatú konyhai kesztyűk mellett az egyszerűbb nitril darabok, sőt még vágásbiztos szakácskesztyűket is találni a piacon.

Válassza ki Ön is a számára megfelelőt!

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 9-ig 9 találatból.

Webáruházunkból változatos anyagok és színek közül választhat, legyen szó nitril kesztyűről, vágásbiztos szakácskesztyűről fekete, kék vagy fehér színben, nálunk mindegyiket megtalálja a legjobb minőségben! A standard csomagolás 100 darabos kiszerelésben kapható.


Szeretne kipróbálni valami újat, valami forradalmit? Ne menjen el a forradalmian új Clean Hands higiéniai kesztyűk mellett, próbálja ki őket most! Ezek a kesztyűk újdonságot hoznak a konyhába, hiszen könnyed hozzáférhetőséget biztosítanak az ételhez, anélkül, hogy közvetlenül érintkezne az étellel. Emellett teljesen egyszerűen levehetők és visszavehetők, ráadásul használatuk olcsóbb és környezettudatosabb, mint az eldobható társaiké.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót