Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Munkavédelmi kesztyűk, védőmaszkok

Kategórialeírás

A higiéniai elvek betartása érdekében nem szabad alábecsülni a szakácsoknak szánt eldobható kesztyűk kínálatát. A higiéniai kesztyűk különösen hasznosak nyers hús, gyümölcs vagy zöldség feldolgozásakor. Választhat eldobható latex kesztyűt vagy nitril kesztyűt, amelyek nem okoznak allergiás reakciókat.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 8-ig 8 találatból.

Hogyan válasszunk gasztroruhát szakácsoknak

Egyetlen csúcsszakács sem nélkülözheti a minőségi szakácsruházatot, amely megvédi őt a konyha forró és éles buktatóitól. Egyre nagyobb hangsúlyt kap azonban a kényelem, amelyre a melegkonyhában egy igényes műszak során valóban szükség van. Ezért a hagyományos kétsoros szakácskabát lassan, de biztosan felváltják a rövid ujjú egysoros szakácskabátok , a szakácspólók és a 100% pamut pólók. A szennyeződések elleni jobb védelem érdekében szakácskötény viselését javasoljuk, amelyre konyharuhát is akaszthatunk.

A séf nélkülözhetetlen kellékei

A szakács kényelmét gyakran a legapróbb dolgok is meghatározzák, mint például a pamut zokni a cipőben, a szakácssál a nyakban vagy akár a fejkendő. A higiéniai elvek betartása érdekében nem szabad alábecsülni a főzőkesztyűk kínálatát, és a jelenlegi események miatt a mosható vagy eldobható maszkok kínálatát sem. És milyen higiéniai kesztyűt válasszunk? A klasszikusok közé tartoznak az eldobható latex kesztyűk, amelyek azonban egyeseknél allergiás reakciókat válthatnak ki. Ebben az esetben jól jön a nitrilből készült hipoallergén kesztyű.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések