Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Zokni

Kategórialeírás

Szakácsként akár napi 16 órát tölt a tűzhely mellett, így kényeztese a lábátt . Ha már jó minőségű, csúszásmentes talpú cipőt választott, ne felejtse el kosarába tenni a pamut séf zoknit. Ezek szárazon tartják a lábát a teljes műszak alatt, elnyelik a kellemetlen szagokat és megakadályozzák a zúzódások vagy hólyagok kialakulását.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 2-ig 2 találatból.

Hogyan válasszunk gasztroruhát szakácsoknak

A séf hagyományos egyenruhája, amely szakácskabátból, nadrágból és kötényből áll, megvédi őt a szennyeződésektől és sérülésektől főzés közben, és kényelmet biztosít számára a teljes munkaidőben. Ráadásul a megfelelő színek és kiegészítők kiválasztásával a szakács ruházatát az egész üzlet koncepciójához igazíthatja és így versenyelőnyre tehet szert. Mit szólna, ha eredeti gombokkal díszítené a szakácskabátott, kötne egy szakácssálat a nyakába, vagy a változatosság kedvéért venne fel egy elegáns, a cég logójával ellátott szakácspólót.

Első a kényelem

A séf kényelmét elsősorban a légáteresztő anyagokból készült szakácsruhák és a minőségi, csúszásmentes talpú cipők biztosítják. Emellett azonban érdemes befektettni anatómiailag formázott cipőbetétekbe, és zoknikba szakácsok számára. Az ideális választás a pamutból készült szakácszokni, amely a műszak alatt szárazon tartja a lábát, és megakadályozza a zúzódások vagy hólyagok kialakulását. Mindenesetre ne felejtse el betartani a higiéniai elveket, és gondoskodjon elegendő eldobható főzőkesztyűről.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések