Kérdésed van?

Kristina válaszol az e-mailedre

+36 1 9010071
(Hangos GYIK: H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

HACCP kések

Kategórialeírás

A HACCP-színrendszerben a különböző típusú élelmiszerekhez tartozó HACCP-kések széles választéka garantálja, hogy megfelelő betartása esetén csökken a keresztszennyeződés és az allergén átvitel kockázata a különböző típusú élelmiszerek között. A kések (de más használati tárgyak) klasszikus színosztályozása a markolat színei: fekete, kék, piros, sárga, fehér, barna és zöld. A HACCP-kések ideálisak élelmiszeripari vagy vendéglátóipari műveletekhez.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 17-ig 26 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek az ügyfeleink?
4,6 50 értékelések