Kérdésed van?

Kristina válaszol az e-mailedre

+36 1 9010071
(Hangos GYIK: H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Konyhai bárdok

Kategórialeírás

A szakács húsvágó kés minden olyan konyhában használatos, ahol egész csontos húsdarabokat dolgoznak fel, például csontok aprítása húsleveshez vagy mártásokhoz, csontos húsok vágása stb.

Ez egy speciális késfajta, hosszú és széles pengével és természetesen nagyobb súllyal, hogy könnyedén hasíthassa a csontot vagy szeletelhesse a csontos húst. A penge hossza 16 és 24 centiméter között mozog, a 16 cm-es penge a legnépszerűbb és egyben a legtöbbet használt.

Egy minőségi húsvágó bárd nem hiányozhat egyetlen profi konyhából vagy a házi disznóölésről sem.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 9-ig 9 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek az ügyfeleink?
4,6 50 értékelések