Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Fenőkövek

Kategórialeírás

A fenőkővel még egy teljesen tompa kést is meg lehet élezni, de az ínyencek és a tapasztalt szakácsok szívesen dolgoznak vele. Különböző érdességű szintetikus és természetes fenőkövek közül választhatnak. A kövek többsége kétoldalas - az egyik oldalon a penge formázására használt érdes felület, a másik oldalon egy finom, élezésre alkalmas felület található.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 12-ig 12 találatból.

Hogyan kell helyesen élezni a késeket

Egy tökéletesen éles kés a siker kulcsa a konyhában. De tudja, hogyan kell helyesen élezni egy kést, és milyen tartozékokra van szüksége ehhez? Leggyakrabban a professzionális késélezők jutnak eszünkbe - mind a mechanikus, mind az elektromos élezőknek van előre beállított szöge, így elegendő a kést többször magunk felé húzni a csiszolólapokon. Míg a késélező jól jön, ha a kések eltompultak, az éfenőacélt a kések rendszeres karbantartására használják, ezért javasoljuk, hogy minden egyes késhasználat előtt használja.

Hogyan válasszunk köveket a kések élezéséhez

Az igazi ínyencek a Wüsthof gyémánt vagy kerámia fenőköveket használhatják, amelyek felületi érdességükben különböznek egymástól a kések élezésére. Míg a 250-es szemcsés kövek alkalmasak új kések élezésére, addig a finomabb 800-1000-es kövek jobban teljesítenek a régebbi és unalmasabb késekkel. Az igazán jó minőségű köszörűkövek kétoldalasak és így két szemcseméretet kombinálnak, ahol a durva oldal csiszolásra, a finom oldal polírozásra szolgál. Amúgy – tudtad, hogy fenőkő élezőt is kaphatsz nálunk ?

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések