Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácskabát gombok

Kategórialeírás

A szakácskabátok különböző színű és mintájú gombjai elegáns darabbá teszik az öltözékét. Válasszon a rendelkezésre álló színek vagy minták közül. Akár az egyszerűséget, akár a lázadást részesíti előnyben az öltözködésében, a választékunkból a szakácskabátok gombjai biztosan kielégítik esztétikai igényeit! A csomagolás 12 darab gombot tartalmaz. 

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 25 találatból.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű szakácskabátot.

A szakácskabátot, a szakácsok gasztroruházatának hagyományos részét, általában férfi és női változatban is gyártják, elsősorban szabásban térnek el egymástól. Míg a férfi szakácskabátok általában lazábbak és szélesebbek vállban , a női szakácskabátok enyhén be vannak szorítva a deréknál, hogy kiemeljék a női alakot. És hogyan lehet meghatározni a szakácskabát ideális méretét? Fogj egy mérőszalagot, mérd meg a mell- és derékméretedet, és hasonlítsd össze az egyes gyártók mérettáblázatával. 

Hogyan válasszuk ki a szakácskabát rögzítését ?

A hagyományos séf szakácskabátok olyan gombokkal vannak rögzítve, amelyek nincsenek szorosan a szakácskabáthoz varrva, így tetszés szerint cserélhetők és más kiegészítőkkel kombinálhatók. Egyre gyakrabban lehet azonban látni egyszerű cipzárral vagy gombos rögzítéssel ellátott szakácskabátokat. Ezeket úgynevezett érintésmentesen varrják, hogy ne érintkezzenek a szakács csupasz bőrével és ne okozzanak allergiás reakciókat. A klasszikus szakácskabát gombokkal ellentétben könnyen és gyorsan kezelhetők, és mosás előtt nem kell őket levenni a szakácskabátról.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések