Szakácskabát gombok - arany
Kategórialeírás
Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű szakácskabátot.
A szakácskabátot, a szakácsok gasztroruházatának hagyományos részét, általában férfi és női változatban is gyártják, elsősorban szabásban térnek el egymástól. Míg a férfi szakácskabátok általában lazábbak és szélesebbek vállban , a női szakácskabátok enyhén be vannak szorítva a deréknál, hogy kiemeljék a női alakot. És hogyan lehet meghatározni a szakácskabát ideális méretét? Fogj egy mérőszalagot, mérd meg a mell- és derékméretedet, és hasonlítsd össze az egyes gyártók mérettáblázatával.
Hogyan válasszuk ki a szakácskabát rögzítését ?
A hagyományos séf szakácskabátok olyan gombokkal vannak rögzítve, amelyek nincsenek szorosan a szakácskabáthoz varrva, így tetszés szerint cserélhetők és más kiegészítőkkel kombinálhatók. Egyre gyakrabban lehet azonban látni egyszerű cipzárral vagy gombos rögzítéssel ellátott szakácskabátokat. Ezeket úgynevezett érintésmentesen varrják, hogy ne érintkezzenek a szakács csupasz bőrével és ne okozzanak allergiás reakciókat. A klasszikus szakácskabát gombokkal ellentétben könnyen és gyorsan kezelhetők, és mosás előtt nem kell őket levenni a szakácskabátról.