Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Pincér ruhák és pincér felszerelés

Kategórialeírás

Ahogy a séf szakácskabátja minden szakács névjegykártyája, úgy a pincérek és pincérnők ruhái az egész cég névjegykártyája. Ezért engedje meg, hogy munkatársai megfelelően képviseljék Önt, és szerezzenek be nekik minőségi ruhákat, cipőket és kiegészítőket. Meg akarja különböztetni vállalkozását a versenytársaktól? Illessze a személyzetet a csapat színeihez, és szerelje fel a ruhákat saját logóval vagy hímzéssel.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 135 találatból.

Hogyan válasszunk pincérruhát

A pincérek és pincérnők minőségi és stílusos munkaruhái gyakran fontosabbak vállalkozása számára, mint az, amit a konyhai személyzet visel. Mire kell figyelni a választásnál? Mindenekelőtt a ruházatnak illeszkednie kell a vállalkozás átfogó koncepciójához, amit többek között úgy érhet el, ha saját hímzéssel díszíti. Ugyanilyen fontos, hogy a személyzet jól érezze magát. A férfiak inkább a pincéringet és a pólóinget részesítik előnyben a pincérnadrághoz, míg a nők gyakrabban viselnek pincérnőknek és pultoslányoknak szoknyát.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő lábbelit a pincérek számára

Milyen munkacipőnek kell lennie egy pincérnek, pincérnőnek vagy csaposnak? Mivel ezek az emberek műszakuk nagy részét a lábukon töltik, professzionális lábbelire van szükségük, amely gondoskodik a kényelmükről. Ellenőrizze, hogy a cipő erős és tartós anyagból készült, zárt orrú és csúszásmentes talpú. A cipők stílusa nem sokat számít - a férfiak leggyakrabban bőr mokaszint és bokacsizmát viselnek, míg a nők az elegáns balettlaposokat részesítik előnyben.

Egyéb pincér kellékek

Mi kell még egy pincérnek, pincérnőnek vagy pultosnak a munkájához? Miután megfelelő ruházattal és lábbelivel látták el intézménye személyzetét, az apró tárgyak, például pincér- és csaposkötények, mellények és nyakkendők vagy konyharuhák és hangedlik kerülnek szóba. Ezek nem kötelező részei a ruházatuknak, de egészen más szintre tudják emelni. Amit viszont nem nélkülözhetnek a cég munkatársai, az a pincérek és pultos pénztárcák, amelyek minőségi textilből vagy bőrből készülnek a lehető leghosszabb élettartam érdekében.

Miben különbözik a szakácsruházat

A konyhai környezetben végzett munka bizonyos kockázatokkal jár – legyen szó sercegő olajról és forrásban lévő vízről, kihegyezett késekről vagy nehéz öntöttvas serpenyőről. Emiatt valamivel magasabb követelményeket támasztanak a szakácsok ruházatával szemben, mint a pincérek és pincérnők ruházatával szemben. Bevált választás a hátul légáteresztő hálóval ellátott szakácskabát és a pamutból készült szakácsnadrág. Saját belátása szerint kiegészítheti a gasztronómiai munkaruhát köténnyel, eredeti nyaksállal vagy színes gombokkal a szakácskabáthoz.


A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,5 38 értékelések