Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácskabátok

Kategórialeírás

A szakácskabát használata a 19. század óta van jelen. Ugyan a történelem során kialakítása változott, ám még mindig ugyanazoknak az elveknek kell megfelelniük ahhoz, hogy egy szakácskabát jó minőségű legyen.

A jó szakácskabát ismérvei

Kényelem: Az egyik legfontosabb feltétel, hogy kényelmes viseletet nyújtson a viselőjének, biztosítsa a szabad légáteresztést és a könnyű mozgást, hisz sokszor előfordul, hogy a konyhában rendkívül magas hőmérséklet mellett kell dolgozniuk a szakácsoknak. Ennek köszönhetően elérhetőek a piacon rövid és hosszúujjú megoldások is. Míg a rövidujjú kabátok kellemesebb hőmérsékletet nyújtanak, addig a hosszú ujjú verziók biztonságosabbnak bizonyulnak a nem kívánt balesetek megelőzésében.

Kinézet: A szakácskabátok hagyományosan fehér színűek és gombos kivitelezésűek. Ennek több oka is van. A fehér szín többek között a tisztaságot a sterilitást és az egyszerűséget szimbolizálja, melyek mind elengedhetetlenek a konyhai környezetben. Ezeken a kabátokon a kosz is jobban meglátszódik, így viselőjük tudja, mikor kell azt lecserélni. Napjainkban egyre divatosabbá válnak a fekete, sőt színes darabok is, melyek széles választékban megtalálhatóak webáruházunkban is.

Nem is gondolnánk, de a kétsoros gombolás is jelentős szerepet tölt be, ugyanis gombsor alatti dupla szövetréteg elősegíti a biztonságot, sőt legombolható is, így a szennyezett rész könnyedén cserélhető, melynek köszönhetően megóvható a konyha higiéniája is.

Szakácskabát változatok

A legtöbb szakácskabát unisex, ám manapság elérhetőek női modellek is, melyek karcsúsítottak, így garantálva a kényelmes mozgást a női séfeknek is.

Megbízható helyről szerezné be a szakácskabátokat? Válogasson a különböző méretek, típusok és színek közül! Nem talál olyat, ami tökéletes lenne? Ne csüggedjen, mi rendelésre készült ruházatot is kínálunk! Emelje új szintre létesítménye ízléses megjelenését!

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 132 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót