Szakácskabátok
Kategórialeírás
A hagyományos szakács egyenruha, amely szakács kabátból nadrágból és sapkából áll, számos feladatot ellát. Megóvja viselőjét a szennyeződésektől és a sérülésektől, kényelmet biztosít az egész napos műszakban a forró tűzhelynél, ráadásul látványosan is néz ki, így a séfnek nem kell félnie, hogy besétáljon a vendégekkel teli étterembe.



Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
-
Mikroszálas (20)
-
100 % pamut (14)
-
Polipamut (31)
-
Szellős cool vent szakácskabátok (35)
-
Női szakácskabátok (30)
-
Uniszex (13)
-
Színes szakácskabátok (15)
-
Szakácskabátok rendelésre (72)
Hogyan válasszunk főzőruhát
A szakácsok ruházata több funkciót is betölt – látványosan néz ki, ugyanakkor hatékonyan elvezeti a nedvességet, szárazon tartja a szakácsot és megvédi a forró olajtól vagy a forrásban lévő víztől. A konyhában jól beválnak a kétsoros rögzítésű férfi és női szakácskabátok , gyorsan száradó pamut pólók, hosszú szárú szakácsnadrágok. A kiegészítők, mint az eldobható kesztyű, sál vagy szakácssapka is fontos szerepet töltenek be, megakadályozzák, hogy a haj az edényekbe hulljon, felszívják az izzadságot, és megakadályozzák, hogy lefolyjon az arcon.
Hogyan válasszunk szakácscipőt
Gyakran akár napi 17 órát is a konyhában tölt. Legtöbbször egy pillanatra sem áll meg, ami megterheli a csípőt, a térdét és a keresztízületeket. Idővel ezért problémákat tapasztalhat az ízületekben, az ívben vagy az Achilles-ínban, ami a sarokfájdalommal jár. Az egészségügyi problémák nagy része megelőzhető a megfelelő szakács cipő kiválasztásával. De ne feledje, hogy mindenkinek más felel meg amiben jól érzi magát - a választásnál vegye figyelembe a testsúlyát, a lábak méretét és megjelenését, valamint a születési rendellenességeket vagy a korábbi problémákat.