Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

A célnak megfelelő kések

Kategórialeírás

A megfelelő konyhakések nem csupán vágóeszközök, segítségükkel a főzés művészetté változtatható. A célnak megfelelő kések használatával nem csak időt spórolhatunk a konyhában, hanem új szintre emelhetjük a főzés élményét. Minőségi, éles vágóeszközökkel kevesebb erőfeszítéssel készíthet esztétikusabb ételeket.

Ha szeretne Ön is időt spórolni és magasabb szintre emelni főzőtudását, válasszon célnak megfelelő, minőségi kést webáruházunkból, ahol a hagyományos szakácskések mellett megtalálja többek között a damaszkuszi késeket, a japán Santoku és Nakiri késeket, lazackéseket, sajtkéseket, paradicsomkéseket és sok más minőségi kést a legjobb gyártóktól, kiváló ár/érték arányban, házhozszállítással!

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 492 találatból.

Szeretne többet tudni a késekről és arról, hogy melyik milyen célt szolgál, mire való? Olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket, ahol megismerkedhet a késekkel és használatukkal: https://profiszakacs.hu/blog/egy-konyha-sikere-elsosorban-a-jo-minosegu-es-megfelelo-kesben-rejlik-milyen-tipusu-kest-hasznaljunk-es-mikor

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót