A célnak megfelelő kések
Kategórialeírás
A minőségi szakácskést számos felhasználási lehetőség kínálja, de önmagában nem tud minden konyhai munkát elvégezni. Az olyan speciális tevékenységeket, mint a friss kenyér szeletelése, a hal filézése , a csontozás , ezért a konyhakésekre kell bízni, amelyeknek minden előfeltétele megvan ehhez.



Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések
-
Szakácskések (93)
-
Damaszkuszi kések (10)
-
Santoku kések (japán), Nakiri (29)
-
Cukrászkések (3)
-
Díszkések (0)
-
Filéző kések (17)
-
Hámozó kések (18)
-
Henteskések (79)
-
Lazackések (6)
-
Paradicsomkések (11)
-
Sajtkések (26)
-
Zöldségkések (43)
-
Húsvágó bárdok (9)
-
Slicer (szeletelő) kések (64)
-
Steakkések (24)
-
Nyárskések (2)
-
Univerzális kés (32)
-
Húsvillák (18)
-
Csontozó kések (62)
-
Fogazott (kenyérvágó) kések (51)
-
HACCP kések (31)
Szeretne többet tudni a késekről és arról, hogy melyik milyen célt szolgál, mire való? Olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket, ahol megismerkedhet a késekkel és használatukkal: https://profiszakacs.hu/blog/egy-konyha-sikere-elsosorban-a-jo-minosegu-es-megfelelo-kesben-rejlik-milyen-tipusu-kest-hasznaljunk-es-mikor