Victorinox csontozókés 15 cm
ingyenes
35000 ft felett
24 órán belül
logó és szöveg
Termékleírás és termékparaméterek
Termékleírás
Csontozókés csúszásmentes fibrox markolattal és 15 cm hosszú pengével.
A csontozókés ideális baromfi vagy sonka kicsontozásához, a zsíros hús és az inak levágásához. A kúpos pengét az ízületek és csontok körüli kényelmes csontozáshoz tervezték.
EGY ÚTTÖRŐ TALÁLMÁNY, A FIBROX
A Fibrox műanyag nyél feltalálása igazi áttörést jelentett a Victorinox számára. A legújabb ergonómiai ismereteken alapul, és optimális védelmet nyújt a felhasználónak. Minden fibrox markolat 150°C-ig sterilizálható, és megfelel az (EK) 1935/2004 irányelv követelményeinek.
A Victorinox kések kiváló minőségű konyhai és professzionális kések Svájcból. A Victorinox zsebkésekhez hasonlóan ezeket is a kivételes minőség jellemzi, a részletekre való odafigyeléssel.
- a rozsdamentes acél a minőség és a tartósság garanciája
- optimális acélkeménység az extrém élességért, amely könnyen karbantartható
- ergonomikus, antibakteriális Fibrox markolat a nagyfokú biztonság érdekében
- a kések 150°C-ig sterilizálhatók
- made in Switzerland minőség