Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Hendi

A gyártó leírása

A Hendi egy nagy hagyományokkal rendelkező vállalat, amely már 1934 óta működik. Vendéglátóipari berendezések, kiegészítők, konyhai eszközök stb. gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A Hendi elkötelezett termékeinek kiváló minősége és a magas színvonalú szabványok betartása mellett.

A Hendi széleskörű termékkollekciója több, mint 4000 termékből áll, amelyeket kifejezetten a professzionális vendéglátóipar számára terveztek. A Hendi folyamatosan innovatív termékeket és új megoldásokat fejleszt, amelyek az ügyfelek kívánságaihoz és minőségi követelményeihez igazodnak. 

A Hendi termékeinek fejlesztése során mindig arra törekszik, hogy olyan vendéglátóipari berendezéseket állítson elő, amelyek hatékonyabbak, higiénikusabbak és megfizethetőbbek, ezáltal javítva a termék és az általa nyújtott szolgáltatás általános minőségét. A Hendi legtöbb termékét a hollandiai Rhenenben fejlesztik és tervezik. A termékeket szigorú európai irányelvek szerint gyártják a világ minden táján gondosan kiválasztott gyárakban. A Hendi munkatársai minden esetben felügyelik a gyártási folyamatot és biztosítják a termékminőség-ellenőrzést.

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 2-ig 2 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések