Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Késélezők

Kategórialeírás

Előbb-utóbb minden kés eltompul a használat során. Ha azonban van kéznél egy minőségi késélező, akkor évente néhány perc elegendő lesz ahhoz, hogy minden penge mindig tökéletesen éles legyen. Csak helyezze a kést a csiszolólamellákkal ellátott vezetőhoronyba, amely a késpengét a kívánt szögbe vezeti, és többször óvatosan húzza maga felé.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 28 találatból.

Hogyan kell helyesen élezni a késeket

A tökéletesen éles kések a siker kulcsa a konyhában. De tudja, hogyan kell helyesen fenni és élezni? A legegyszerűbb, ha egy professzionális késélezőt használunk, amelynek előre beállított szögei vannak, így nincs más dolgunk, mint néhányszor magunk felé húzni a kést a csiszolólapokon. Az igazi ínyencek kipróbálhatják a fenőköveket a kések élezéséhez, bár a velük való munka gyakorlatot igényel. A penge rendszeres karbantartásához hasznos egy fenőacél mely könnyen és gyorsan visszaadja a kések eredeti élességét.

Elektromos vs. kézi késélező

Az IVO és Victorinox mechanikus késélezők kezdők számára alkalmasak, akik még csak tapasztalatot szereznek a késélezésben. Két csiszolókoronggal vannak felszerelve, amelyek között többször átadja a kést, amíg az tökéletesen éles nem lesz. Ha szeretné a kések élezését és fenését a lehető legegyszerűbbé tenni, a Wüsthof elektromos késélezői megfelelnek Önnek. Ugyanúgy használják, mint a mechanikus köszörűket, azzal a különbséggel, hogy a csiszolókorongokat villanymotor hajtja, és az élezés nem igényel erőfeszítést.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,5 38 értékelések