Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Késélezők

Kategórialeírás

Kínálatunkban megtalálhassa: elektromos késélezőket, kézi késélezőketfenőköveket és fenőacélokat. Minden kést élesen és megfenve kell tartani. Minden szakács számára öröm az éles késsel való munka. Számos módja van a kések élesnek tartására. Nálunk mindegyiket megtalálja - különböző méretű, típusú és rendeltetésű kézi és elektromos élezőgépeket. Válasza ki a számára a legjobbat.

Mikor válasszunk kézi késélezőt?

A késélezők szolgálnak minket, így azoknak a követelményeknek kell megfelelniük, amelyek mindanyiunk számára másak. A különböző típusú élezők eltérő kezelést igényelnek, különböző helyzetekben használatosak és eltérő felhasználásúak.

kézi késélezőket a legegyszerűbb használni. Előre beállított dőlésszöggel rendelkeznek, így elég, ha a pengét néhányszor finom nyomással magunk felé húzzuk a bevágáson keresztül, és a kés éles. Egyes kézi késélezőknek két bevágása van, finom és durvább szemcsékkel. A finomabbat gyakoribb köszörülésre, míg a durvábbat évente egyszer-kétszer használják. Válasszon kézi késélezőt, ha azonnal, egyszerűen, funkcionálisan és gyorsan szeretné élezni a kést.

fenőacél, ellentétben a kézi késélezővel, feni a kést. Ez azt jelenti, hogy begyógyítja a használatával keletkezett finom bevágásokat a késben, de nem távolítja el a penge darabjait. A fenőacél ezért minden szeletelés előtt használható.

A fenőkő hatékony és funkcionális módja a kés élezésének. A fenőkővel való fenés kicsit bonyolultabb és időigényesebb. Használat előtt a fenőkövet a kő típusától függően 2-15 percig be kell áztatni. Azt is tudni kell, hogy milyen szögben élesítik a kést és kell némi kézügyesség is, de mindent meg lehet tanulni! :)

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 11-ig 11 találatból.

Tudta, hogy a nem megfelelő késélezőkkel és rossz késélezési módszerrel többet árthat a késeinek, mint amennyit használ? Ha nem akar több ezreket költeni új késekre és több ezer forintért szakemberhez vinni kedvenc vágószerszámait, olvassa el cikkünket, melyben megmutatjuk a késélezés minden csínját-bínját: https://profiszakacs.hu/blog/hogyan-elezzuk-meg-a-kest-megfeleloen

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót