Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácskötények

Kategórialeírás

A szakácskötények a konyhai munka elengedhetetlen kellékei, hiszen számtalan feladatot ellátnak. Fő feladatuk, hogy viselőjük munkaruháját megvédjék a nem kívánt foltoktól, szennyeződésektől. Amint a kötény bekoszolódik, könnyen cserélhető, így megőrizve a konyhai higiéniát, ráadásul tisztább kinézetet biztosít viselőjének a vendégekkel való találkozás során.

Szakácskötény változatok

Manapság számtalan szakácskötény közül választhatunk, legyen szó derékig érő fajtáról, nyakig érő változatról, nőiről, férfiről, vagy unisexről. Kínálatunkban a pamut verzió mellett megtalálható a mikroszálas, sőt vízálló verzió is, mely vízlepergető bevonatot kapott, így könnyebb őket tisztítani és nehezen ázik el, ezért igazán praktikus a hosszú munkanapok során. Elérhetőek a zsebes változatok is, melyek kiválóak a különféle eszközök tárolására.

Egyedi szakácskötények

Szeretné egyedivé tenni kötényeit? Webáruházunkban igény szerint hímezünk is.

Az általunk kínált kötényekre hímezhető:
a séf neve,
az étterem neve,
a szálloda neve,
a munkapozíció,
az Ön létesítményének logója

A standard hímzés a hosszú kötény felső középső részére és a rövid kötény bal felső részére kerül. Amennyiben Ön más helyre szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Ezt a szolgáltatást 1200 Ft. számítjuk fel varrott soronként (pl. a kereszt- és vezetéknév egy sor). Kérésre kötelezettség nélkül küldünk Önnek grafikai tervet és árat.

A logó hímzéséhez kérjük, hogy küldje el nekünk logóját bármilyen grafikai formátumban (pdf, ai,...) a profiszakacs@profiszakacs.hu e-mail címre. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 104 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót