Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakács kötények, konyhai kötény

Kategórialeírás

A szakácskötény a főzés elengedhetetlen kelléke. Nemcsak akkor védi meg, ha húst ütöget, tejszínt kever, vagy steakeket pörget fel sercegő olajban, hanem a piszkos kéz törlésére, konyharuha akasztására, és ha van zsebe, egyéb konyhai eszközök tárolására is hasznos. A kötényt akár derékban, akár nyakban hordhatja, a döntés az Öné.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 106 találatból.

Párosítsa a séf öltözékét az üzleti koncepcióval

A hagyományos szakács egyenruhájának többé nem kell tiszta fehérnek lennie. Ma már semmi sem akadályozza meg, hogy színes gasztroruházatot válasszon a szakácsok számára, amely tiszteletben tartja a cég koncepcióját, és megbízhatóan megkülönbözteti Önt a versenytársaktól. Mit szólnál, ha színes gombokkal díszítenéd a szakácskabátott, kötnél egy stílusos szakácssálat a nyakadba, vagy vennél fel egy elegáns, galléros szakácspólót? De mindenesetre ne feledkezzünk meg a kényelemről, és ne csak minőségi anyagokba és csúszásmentes cipőkbe fektessenek be, hanem pamutzokniba is.

Hogyan válasszunk szakács kötényt a főzéshez

A női és férfi szakácskötény védi a szakács ruháját a szennyeződésektől, sérülésektől, főzés közben megtörölheti benne a kezét, vagy konyharuhát rögzíthet rá. Igény esetén érdemes legalább egy tartalék szakácsköténnyel rendelkezni, amiben gond nélkül el lehet sétálni az intézmény vendégei között és felszolgálni az elkészült ételeket. A higiénia megőrzése érdekében tartsa tökéletesen tisztán konyhai kötényét és egyéb ruhadarabjait, viseljen fejfedőt, és gondoskodjon megfelelő eldobható szakácskesztyűről.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,5 38 értékelések