Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácsnadrágok, munkavédelmi nadrágok

Kategórialeírás

A nadrág hosszú vagy rövid nadrággal a hagyományos szakács egyenruhájának szerves részét képezi. Míg a nadrágok kialakítása és színe bizonyos változásokon ment keresztül az idők során, szerepük lényegében ugyanaz maradt. A szakács nadrágja így ma is ugyanúgy megvédi viselőjét a perzselő olajtól és forrásban lévő víztől, mint évekkel ezelőtt.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 48 találatból.

Hogyan válasszunk gasztroruhát szakácsoknak

A szakácsok ruháival szemben nagy követelményeket támasztanak – ellenállniuk kell a hőnek, a forró olajnak és a forrásban lévő víznek, el kell vezetniük a nedvességet, és emellett látványosan kell kinézniük. Az egysoros, rövid ujjú szakácskabátok, a pamutnadrágok és a stílusos szakácssapkák népszerűek a szakácsok körében. A szakácsok professzionális lábbelije is fontos szerepet játszik, aminek köszönhetően az egész napos műszak sokkal elviselhetőbb lesz számodra. A még nagyobb kényelem érdekében szerezzen be anatómiailag kialakított cipőbetéteket és antibakteriális zoknikat, amelyek frissek, szárazak és szagmentesek maradnak.

Hogyan válasszunk szakácsnadrágot

séf ruházatának hagyományos része a szakácsnadrág, amely megvédi viselőjét a forrásban lévő víztől és a forró olajtól. Emiatt ajánlatos hosszú szárú nadrágot viselni, bár a nyári hónapokban a szakácsok háromnegyed hosszúságú nadrágot vagy kényelmes rövidnadrágot is hordhatnak. A fekete még ebben az esetben is biztonságos. Azonban a főzőiskolákban is népszerű a fehér alapon fekete pepito mintás nadrág. És mellesleg – megfizethető szakácsszett is kínálunk

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések