Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakács szettek

Kategórialeírás

Szerezzen egymáshoz illő szakácsruhákat, és váljon a konyha királyává. Az előre összeállított, előnyös szakácsruha szettek megkönnyítik a munkaruha kiválasztását és vásárlását. A megspórolt időt új ízek felfedezésével, receptek finomításával és olyan menük készítésével töltheti, amelyeket vásárlói imádni fognak.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.

Hogyan válasszunk ruhát a gasztronómiához

A hagyományos szakács egyenruha kétsoros vagy egysoros szakácskabáttból, kényelmes nadrágból és szakácssapkából áll. Saját belátása szerint kiegészítheti szakácsköténnyel, eredeti nyak kendővel vagy nem hagyományos szakácsgombokkal, amelyek megbízhatóan felpezsdítik séf öltözékét. A szakácsruházat kiválasztásakor ügyeljen annak anyagára, szabására és méretére, amelyet az egyes gyártók mérettáblázatai alapján tud a legjobban meghatározni. Ha nem tudja, hogyan válasszon, tekintse meg szakácsoknak készült készleteinket.

Hogyan válasszunk munkacipőt szakácsok számára

A szakácsok gasztroruházatának szerves részét képezik az erős és strapabíró anyagból készült kényelmes munkacipők, amelyek ellenállnak a vízzel, forró olajjal és éles késsel való érintkezésnek. A zárt és megerősített orrú, csúszásmentes talpú és anatómiailag formázott talpbetétes bebújós cipő régóta a legnépszerűbb a szakácsok körében, aminek köszönhetően az egész műszakban talpon tudsz maradni. Ne feledje azonban, hogy mindenki jól érzi magát egy kicsit más cipőben, ezért a választásnál vegye figyelembe a testsúlyát, a lábak méretét és megjelenését, valamint születési rendellenességeit vagy korábbi problémáit.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót