Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácskések

Kategórialeírás

A szakácskés egyszerűen minden szakács alapvető eszköze, ezért minden jó szakácsnak rendelkeznie kell egy jó minőségű szakácskéssel egy profi konyhában. Magasabb penge és 15-26,5 cm hosszúság jellemzi. A kés pengéje le van kerekítve a kés hegyéig. A szakácskések nyélének felső része egy vonalban van a penge tetejével. A szakácskések többcélúak, szeleteléshez, kockázáshoz vagy finom őrléshez.

Ezeket a késeket úgy tervezték, hogy a velük való munkavégzés során harmónia legyen a kés súlyában, szélességében és hosszában, valamint a munka során történő használatban. Ezért ezek a kések a legkiegyensúlyozottabb és legharmonikusabb munkavégzés során

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 93 találatból.

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a szakácskés kiválasztásnál?


A megfelelő kés kiválasztása nem egyszerű, ám ha ezeket a szempontokat figyelembe vesszük, egy életen át hűséges vágóeszközt találhatunk:

1. Milyen célt szolgáljon?
3. Milyen anyagú a penge?
4. Milyen anyagú a markolat?
5. Élezhetőség?
6. Ár és elérhetőség

Szeretne többet megtudni arról, hogyan válassza ki a megfelelő késeket? Olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket: https://profiszakacs.hu/blog/7-tipp-a-megfelelo-konyhakes-kivalasztasahoz

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,4 32 értékelések