Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkek7 tipp a megfelelő konyhakés kiválasztásához
    Cikkek
    14. 5. 2018
    3 perc olvasási idő

    7 tipp a megfelelő konyhakés kiválasztásához

    Rémlik Önnek egy olyan kép, amelyen egy szakács hihetetlen sebességgel szeleteli apró darabokra a sárgarépát vagy a hagymát? Persze, ehhez gyakorlat és jól elsajátított technika is kell, de a kulcs a megfelelő kés kiválasztása. De honnan tudja, hogy melyik a megfelelő kés? Ez a 7 tipp biztosan a segítségére lesz!
    A cikk szerzője Janka Snopková
    7 tipp a megfelelő konyhakés kiválasztásához
    Rémlik Önnek egy olyan kép, amelyen egy szakács hihetetlen sebességgel szeleteli apró darabokra a sárgarépát vagy a hagymát? Persze, ehhez gyakorlat és jól elsajátított technika is kell, de a kulcs a megfelelő kés kiválasztása. De honnan tudja, hogy melyik a megfelelő kés? Ez a 7 tipp biztosan a segítségére lesz!
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Bármihez Is kezdjen, a legfontosabb dolog a felkészülés. És ez a konyhára is érvényes. Az ételkészítés sokkal könnyebb és pontosabb lesz, ha a megfelelő eszközökkel rendelkezik. A legalapvetőbb pedig egy jó kés! Legjobb a szakácsok megmondják az igazat: profi kés nélkül nem lehet profi szakáccsá válni! Végül is a legjobbak (majdnem) mindenhová magukkal viszik a késeiket, mint a nők a kedvenc rúzsukat :)

    Szeretne saját magáról egy olyan képet kialakítani, aki a sárgarépát vagy a hagymát apró darabokra szeleteli hihetetlen sebességgel? Természetesen ehhez gyakorlat és jól elsajátított technika is kell, de a jó minőségű kés kulcsfontosságú. Búcsúzzon el (az Ön által kedvelt, de) régi sérült tompa késétől, amelyet a konyhában többé-kevésbé mindenre használ. Szerezzen be minőségi professzionális késeket egy jó hírű márkától, és a különbséget azonnal észre fogja venni. Összehasonlíthatatlanul könnyebb és jobb lesz velük dolgozni.

    De hogyan lehet észrevenni a valódi minőséget?

    Lehet, azt mondja magában: "Könnyű ezt mondani, de honnan tudom, hogy melyik kés a megfelelő és igazán jó minőségű?" Van 7 alapvető tippünk:

    1. HAGYOMÁNY

    Keressen egy jól ismertneves márkát. A leghíresebbek közé tartoznak a kések, amelyek nagy hagyományokkal rendelkeznek, és amelyek Solingenben Németországban készülnek(pl.  Wüsthof kések) Svájcból, a (pl.  Victorinox kések), japán (pl.  damaszkuszi kések), portugál IVO kések, vagy amerikai márkák. Ezek a kések nagyobb beruházást igényelnek, de a megfelelő gondozással, kezeléssel és karbantartással évekig kitarthatnak. Egy minőségi kés örökérvényű :)

    2. KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG

    Megjegyzés Figyelje meg a kés teljes súlyát. Emellett a kés saját súlya is segít az ételek vágásakor. 

    Az úgynevezett egyensúlyszintén fontos. Ezeka legjobb kések kiegyensúlyozottak, ami azt jelenti, hogy a penge és a markolat súlya megegyezik. Ezt egy egyszerű teszttel megtudhatja. Helyezze a késnek a penge és a markolat közötti részét az ujjára. A késnek egyensúlyi helyzetben kell maradnia, azaz sem a penge, sem a kés nem mozdulhat el. Csak egy kiegyensúlyozott késsel fog jól dolgozni felesleges erőfeszítés nélkül.

    3. HIGÉNIA

    Ellenőrizze, hogy a markolat és a penge közötti kapcsolat hézagmentes, ami biztosítja a higiénikus a késhasználatot.

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    4. A PENGE KEMÉNYSÉGE ÉS ÉLESSÉGE

    Valamennyi fontos minőségi penge, amelyrozsdamentes acélból készült, ellenáll a korróziónak. Vastagságának a következőnek kell lennie legalább 3 mm-es és 50-60 Rockwell-keménységű (az acél keménységét a következő skálán adják meg: 50-60 Rockwell). 0-100). Természetesen a penge élessége is fontos, hiszen könnyen megújítható a kés gyakori használatával.

    5. KOVÁCSOLTÔŽ

    Fontos ellenőrizni, hogy a kés egyetlen acéldarabból kovácsolt-e,, azaz az acél végigfut a fogantyún.

    6. MARKOLATÄ

    A késnek pontosan a kezébe kell illeszkednie. Ezért figyeljen oda a markolat megfelelő ergonomikus formájára valamint a hosszára és anyagára. A biztonságos munkavégzés érdekében például csúszásmentes fogantyúval rendelkezik.

    7. KÉSTÍPUS

    Válasszon a megfelelő késtípust és megfelelő pengét - egyenes vagy fogazott éllel. A választás attól függ, hogy milyen élelmiszert kell vágni. Az egyenes penge alkalmas gyümölcsökhöz, zöldségekhez vagy húsokhoz. A fogazott sajt, fagyasztott élelmiszerek vagy kenyér és péksütemények szeléséhez. A megfelelő késtípus kiválasztásával sokkal könnyebb és pontosabb lesz az adott alapanyag vágása.

    Ne csábuljon el az olcsó utánzatoktól, ha egyszer már belekóstolt a profi késsel való munkába. Nem is fog emlékezni a régi késére :) Reméljük, hogy segítettünk a megfelelő kés kiválasztásában.Minőségi professzionális kések a konyhai munkára alkalmas késeket itt talál!

    Ha tetszett a cikk, ossza meg bátran barátaival.

    Copyright © 2018 Profi Vision, s. r. o..., Minden jog fenntartva.

    Author: profikuchar.sk

    Képek forrása: wusthof.com


    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    Tescoma Giblor´s B&C Clean Hands Turbovac

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes