Tedd egyedivé ruháidat minőségi gépi hímzéssel, késeidet pedig egyedi gravírozott szöveggel!
Cikkek
Blogunk nem csak profi recepteket, hanem érdekes témájú cikkeket is kínál. Mindenről, ami a kulináris gasztro szegmensben érdekelheti.

Főzzön szenvedéllyel, ezek az ízletes afrodiziákumok a segítségére lesznek
Egy szakács alapfelszereléshez nem csak kése és fakanala tartozik, de a cipője is. A tapasztalt szakácsok tudják, hogy a minőségi lábbeli fontos befektetés, amely védi viselőjét és hozzásegíti a jobb teljesítményhez. Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakácscipőt?

A híres szakácsöltözék ötösfogat - mely ruhadarabok nem hiányozhatnak a konyhából?
Milyen is lenne a nyár egy jó kis grillezés nélkül a család és a barátok társaságában? De talán már Ön is rájött, hogy az így elkészített ételek nem a legelőnyösebbek a szervezetünk számára. A táplálkozási szakértő néhány remek tippet ad arra vonatkozóan, hogyan élvezheti a grillezést anélkül, hogy aggódnia kellene az egészsége miatt.

5 ok, hogy miért jó befektetés a szakácsok számára a minőségi lábbeli
Merítsen ihletet egy olyan táplálkozási szakértő hűsítő tippjeiből és receptjeiből, aki hisz abban, hogy a jó egészség és életerő kulcsa a régiónak és az évszaknak megfelelő természetes étel. Mi frissít fel minket nyáron?

A grillezést az egészségünk is megsínyli. Hogyan grillezzünk egészségesen és ízletesen?
A Slow Food a Fast Food teljes ellentéte, visszatérés természetességhez és a hagyományokhoz. A lényege az, hogy álljon meg egy kicsit és élvezze az ételek valódi ízét. A Slow Food gasztronómia magába foglalja az egészséges táplálkozást, a helyi élelmiszereket, az ökológiát és a tökéletes elkészítést.

Melege van? Tökéletes felfrissülésben lesz része a kertjeinkben
Próbáljon ki valami újat a konyhájában. Valószínűleg már hallott a posírozásról. Mi is pontosan a posírozás? Hogyan kezdjünk hozzá? Az eljárások, tippek és tanácsok megtalálhatók a cikkben.

SLOW FOOD - hogyan menthetjük meg az egész bolygót az egészséges táplálkozással
Hol terem a legjobb kakaóbab? Mi határozza meg a csokoládé minőségét? Meghívjuk Önt egy csésze forró csokoládés érdekességre.

POSÍROZÁS - még a legfinomabb ételek sem esnek szét, lédúsak és ízletesek maradnak
A kész ételek befejezéseként alkalmazott eljárás. Ez abból áll, hogy alkoholt öntünk rájuk, amit aztán meggyújtunk. Az így készített étel kevésbé lesz zsíros és erősebb ízt kap. A flambírozás kiválóságának legnagyobb titka a vizuális hatás. Elhozzuk a pontos eljárást, fontos alapelveket és szuper tippeket.

Amit nem is sejtett az édességek királynőjéről - a csokoládéról
Hogyan gombolja be a szakácskabátot, hogy Ön stílusos szakács legyen? Minden a szakácskabátok aktuális trendjeiről.

FLAMBÍROZÁS - a tűz, ami az ételeket különlegessé teszi
A kész ételek befejezéseként alkalmazott eljárás. Ez abból áll, hogy alkoholt öntünk rájuk, amit aztán meggyújtunk. Az így készített étel kevésbé lesz zsíros és erősebb ízt kap. A flambírozás kiválóságának legnagyobb titka a vizuális hatás. Elhozzuk a pontos eljárást, fontos alapelveket és szuper tippeket.

Divat a konyhában: milyen szakácskabátok a menők a szakácsok körében?
Bemutatjuk Önnek a konyhai trendeket. Milyen színek és anyagok a legnépszerűbbek manapság? Miért szeretik a séfek az "őrült" szakácskabátokat?

Grillezés - hogyan lehet egy közönséges grillezést különlegessé tenni
Az, hogy a grillezés nagyon népszerű, nem véletlen. A grillezés az ízletes ételek élvezetét, a baráti összejöveteleket és a kellemes környezetet köti össze. Hogyan teheti a grillezést nem „csak egy a sok közül”, hanem különleges élménnyé?

GLAZÚR - egy olyan technika, amely egyszerre szépíti és védi az ételeket
A glazúr célja, hogy sima és fényes felület alakuljon ki az ételeken. A technika neve a francia "glazé" szóból származik, amit máznak fordítanak. A máz elkészítéséhez vizet, olajat, vajat, tejszínt, mézet, tojássárgáját és sok más összetevőt használnak. Minden a glazúrról a cikkben.