Egyedi karácsonyi ajándék - hímzés ruhákra vagy késes gravírozás! Ingyenes szállítás 35000ft feletti vásárlás esetén
Cikkek
Blogunk nem csak profi recepteket, hanem érdekes témájú cikkeket is kínál. Mindenről, ami a kulináris gasztro szegmensben érdekelheti.
Konyhakések típusai: Minden, amit tudnod kell
Ebben a cikkben bemutatjuk a különböző késfajtákat, azok formáit, anyagát, és hogy melyik feladathoz melyik a legmegfelelőbb.
MARINÁLÁS – Apróság, mégis sokat számít!
Fedezd fel a marinálás titkait! Tanulj meg különböző húspácokat, mint a tarja, csirke, oldalas, és még sok más. Készítsd el a legfinomabb marinált húsokat és zöldségeket!
KONFITÁLÁS - Francia hangulat a konyhában
Ismerd meg a konfitálás titkait! Tanulj meg konfitált ételeket, mint a konfitált kacsacomb, konfitált tarja vagy konfitált fokhagyma, és emeld új szintre a házi főzést.
Grillezés - Hogyan tehetjük különlegessé a közönséges grillezést
Ismerd meg, hogyan teheted különlegessé a közönséges grillezést! Fedezz fel egyedi alapanyagokat, kreatív technikákat, látványos tálalást és még sok mást. Olvasd el tippjeinket és ötleteinket most!
Grill receptek egészséges grillezéshez
Fedezd fel a legjobb egészséges grill recepteket és tippeket a biztonságos és ízletes grillezéshez. Tudd meg, hogyan készíts egészséges pácokat, köreteket és italokat a tökéletes BBQ élményért.
Egészséges grillezés: Tippek az egészséges és ízletes BBQ-hoz
Fedezd fel az egészséges grillezés titkait! Tudj meg mindent az alapanyagok választásától a megfelelő grillezési technikákig, hogy biztonságosan és ízletesen készítsd el ételeidet.
Hogyan válasszunk konyhakést: Tippek és trükkök a tökéletes választáshoz
Ebben a cikkben összegyűjtöttünk neked néhány hasznos tanácsot, hogy könnyebben eligazodj a konyhakések világában.
Ajándék ötletek a konyhaművészet szerelmeseinek
Legyen szó születésnapi meglepetésről, karácsonyi ajándékról, Valentin-napi, évfordulós ajándékozásról, vagy akár esküvői ajándékról, minden alkalomra találsz itt ötletet.
Konyharuha kifőzése, mosása és fehérítése: Tippek, melyek beválnak!
Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb praktikákat a konyharuhák kifőzéséhez, mosásához és fehérítéséhez. Tarts velünk, hogy felfedezhesd ezeket a bevált tippeket!
Hogyan lehet kihozni a maximumot a fűszerkertekből
Meríts ihletet neves séfszakácsainktól! Regenerálódjon a tél után a saját magad által termesztett zöldségeknek, gyümölcsöknek és fűszernövényeknek köszönhetően. Mely ételek nagyon előnyösek számunkra, és mit készíthetünk belőlük? Gazdagítsd kerted kulináris különlegességekkel, újhagyma, lestyán, medvehagyma, oregánó, saláta vagy nagyon ízletes áfonya formájában.
Egy szakácskabát névvel? Természetesen!
A kiváló minőségű hímzés formájú szakácskabát névcímkéje mindenkinek megmutatja, hogy a konyhaművészeted mögött ki álszl. Kötényekre és egyéb gasztroruhákra is hímezzük neved vagy logód.
Főzzön szenvedéllyel, ezek az ízletes afrodiziákumok a segítségére lesznek
Egy szakács alapfelszereléshez nem csak kése és fakanala tartozik, de a cipője is. A tapasztalt szakácsok tudják, hogy a minőségi lábbeli fontos befektetés, amely védi viselőjét és hozzásegíti a jobb teljesítményhez. Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakácscipőt?