Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekHogyan grillezzünk egészségesen?
    Cikkek
    10. 8. 2017
    2 perc olvasási idő

    Hogyan grillezzünk egészségesen?

    Valószínűleg már több cikket is olvasott arról, hogy a grillezés ártalmas az egészségre. Akkor miért állítjuk, hogy a grillezés mégis egészséges?
    A cikk szerzője Janka Snopková
    Hogyan grillezzünk egészségesen?
    Valószínűleg már több cikket is olvasott arról, hogy a grillezés ártalmas az egészségre. Akkor miért állítjuk, hogy a grillezés mégis egészséges?
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Valószínűleg már több cikket is olvasott arról, hogy a grillezés káros az egészségre. Akkor miért állítjuk, hogy a grillezés mégis egészséges?

    Miért kritizálják a barbecue-t?

    A grillezés az ételek közvetlen hővel történő sütése. Általában a grillezés nagyon egészséges, mert az így elkészített ételek kevesebb telített zsírt tartalmaznak (ami problémákat okoz a szívnek és a vérkeringésnek). Grillezéskor a zsír egyszerűen lecsöpög az ételről.

    A grillezéssel az a probléma, hogy a zsír leesik a feldolgozott ételről, általában a húsról. A zsírcseppek a forró parázsra hullanak. Abban a pillanatban, hogy érintkezésbe kerülnek a forró parázzsal, az ártalmatlan zsír heterociklikus aminosavakká vagy policiklikus aromás szénhidrogénekké alakul, amelyek gáz formájában kezdenek visszaszállni a húsra, és később szennyezik azt. Nem kell képzett vegyésznek lenni ahhoz, hogy megértsük, hogy ezek a vegyületek nem tesznek jót a szervezetnek. Ezen anyagok közül soknak bizonyítottan rákkeltő hatása van.

    A grillezés veszélye nem csak a forró parázsra csöpögő olajban rejlik. Az élelmiszerek elégetésekor keletkező anyagok közül sokakat szintén rákkeltőnek tartanak. Sajnos ez elég gyakran előfordul a rossz minőségű grilleknél.

    Milyen grill biztosítja az egészséges grillezést?

    A grillezés igazán egészséges, mert grillezni anélkül is lehet, hogy  ne legyen karcinogén. De megfelelő és minőségi grillt kell használni. Ez egyszerű.

    Ha egészségesen, rákkeltő és egyéb mérgező anyagok nélkül szeretne grillezni, akkor különösen érdekelni fogja a közvetett sütéshez használt speciális kerámialap használatának lehetősége.  Ezt a grillbe helyezi az izzó parázs és a hús közé. Ez biztosítja, hogy a lecsöpögő zsír ne kerüljön a tűzbe. Ezzel az egyszerű trükkel igazán egészséges ételt készíthet. 

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    A piacon kapható legjobb minőségű kerámiagrilleket a professzionális éttermek is használják. Kínálatunkban kerámia grilleket talál Kamado JOE, amelyek az egészséges grillezés és sok más előny mellett nagyszerű ízt biztosítana, és nem szárítják ki a grillezett ételeket..

    Vagy használhatja Lucifer Egészséges grillezőkefe. Az ilyen grill terelőlapjai arra szolgálnak, hogy a húsból lecsöpögő zsírt a kandallótól távolabbra vezessék. 

    Az egészséges grillek választéka megtalálható itt..

    Ha tetszett a cikk, ossza meg bátran a barátaival.

    Copyright © 2018 Profi Vision, s. r. o., Minden jog fenntartva

    Author: profikuchar.sk

    Képek forrása: kamadojoe.com


    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • Grillezés - hogyan lehet egy közönséges grillezést különlegessé tenni
      Cikkek
      22. 4. 2019
      4 perc olvasási idő

      Grillezés - hogyan lehet egy közönséges grillezést különlegessé tenni

      Az, hogy a grillezés nagyon népszerű, nem véletlen. A grillezés az ízletes ételek élvezetét, a baráti összejöveteleket és a kellemes környezetet köti össze. Hogyan teheti a grillezést nem „csak egy a sok közül”, hanem különleges élménnyé?

    • Meleg és hideg füstölés
      Cikkek
      11. 8. 2017
      5 perc olvasási idő

      Meleg és hideg füstölés

      Sokan nem törődünk sokat a grillezés során történő hőkezelési eljárással. Gyakran csak azt tartják fontosnak, hogy a brikett a lehető legmagasabb hőmérsékletre hevüljön, a lángok pedig minden másról gondoskodnak ...

    • MARINÁLÁS - egy apró dolog, ami nagy különbséget jelent
      Cikkek
      3. 6. 2018
      2 perc olvasási idő

      MARINÁLÁS - egy apró dolog, ami nagy különbséget jelent

      A megfelelő pác a jó ételeket még jobbá teszi - megpuhítja, ízesíti, megakadályozza az étel kiszáradását, és még a főzési időt is csökkenti. Ha egyszer már elsajátította a megfelelő pácolás alapjait, bármit, ami csak az eszébe jut - a bébihagymától a ropogós steakig - igazi csemegévé varázsolhat.

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    Paderno Hygiplas Wüsthof Norman Kamado

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes