Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Suecos

A gyártó leírása

A Suecos ® egy modern szakemberek által kifejlesztett professzionális lábbeli márka. Legyen Ön szakács, pincérnő, csapos, orvos, gyógyszerész, ápoló, szállodai dolgozó, irodai dolgozó, fodrász, házvezetőnő vagy bármely olyan dolgozó, akinek funkcionalitásra és maximális kényelemre van szüksége munka közben, a Suecos-t csak Önnek fejlesztették ki. A Suecos ® különös figyelmet fordít a láb anatómiájára és a járás fiziológiájára. A hagyományos lábbeliket a funkcionalitás, a kényelem, a könnyű súly és az ergonómia új jellemzőivel frissíti és javítja. A Suecos ® lábbeliket úgy tervezték, hogy a reflexpontok masszírozzák a lábat, és ezáltal serkentik a vérkeringést. Az ergonomikus forma biztosítja a stabilitást, elnyeli a súly egy részét, és akár 70%-kal csökkenti az izomfeszültséget. Mindezek a fejlesztések kellemes élményt nyújtanak a gyaloglásnak. A Suecos ® fő filozófiája az Ön kényelme.

Az alkotók


A céget két svéd alapította 2006-ban Spanyolországban. Három év alatt nemzetközileg elismert márkává vált. A vállalat sikereket ért el azáltal, hogy olyan új generációs lábbeli modelleket fejlesztett ki, amelyek a legigényesebb szakemberek igényeinek is megfelelnek. A független laboratóriumok, mint az IBV, az INESCOP és a TÜV vizsgálati eredményei bizonyították, hogy a SUECOS ® minőségi lábbeliket gyárt, amelyek minden egyes modell esetében egyedi jellemzőkkel rendelkeznek. A vállalatnak a világ minden táján vannak forgalmazói, és folyamatosan bővíti értékesítési pontjait. A SUECOS ® hangsúlyozza a lábbelik fontosságát a gyermekkorban és a növekedésben. A szegény országokban sok gyermek mezítláb jár, ami a sérülések és fertőzések kockázatával jár. A vállalat az első pillanattól kezdve azokat támogatja, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, és cipőtermelésének egy részét ezeknek a nicaraguai és dominikai gyermekeknek szenteli.

Technológia& tanúsítás

A Suecos ® az X-cell™ egy technikailag fejlett zárt cellás habból készült, fröccsöntött lábbelik megalkotója, gyártója és forgalmazója. Az X-cell™ anyag egy technológiailag fejlett EVA (etilénvinil-acetát) alapú anyag, amely végtelen lábbeli-előnyöket biztosít: antibakteriális (csökkenti a szagokat és megakadályozza a penészedést), maximális illeszkedés (a testhőmérséklet hatására a cipő minden lábfejhez alkalmazkodik), extrém könnyű és puha, laza tapintású, kivételes kényelem, ütéscsillapítás, könnyen tisztítható, újrahasznosítható.A németországi TÜV Intézet által elvégzett kémiai elemzés szerint az anyag megfelel a kémiai biztonságra vonatkozó hatályos jogszabályi és ajánlott követelményeknek.

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 19 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 45 értékelések