Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Elektromos késélezők

Kategórialeírás

Professzionális elektromos késélezők, amelyeket még az amatőr szakácsok is értékelni fognak. Különféle kivitelben és színben találhat elektromos késélezőket. Két vagy három fokozatú elektromos késélezők közül választhat. Használhatja őket a klasszikus sima kések és a fogazott kések élezésére is. Ezáltal a késélező elektromos kütyüvé válik, amelyet bárki használhat, akit érdekel a jól elkészített étel.

Három fokozatú elektromos késélező

A háromfokozatú elektromos késélező két kúpos csiszolófokozatból áll finom gyémántcsiszoló részecskékkel és egy polírozófokozatból egy rugalmas csiszolókoronggal. Az elektromos késélező pillanatok alatt három lépésben biztosítja az előélezést/fenés/csomagolást. Időt és idegeket takarít meg a vágás során. Különböző finomságú gyémánt tárcsákból is találhatunk tartalék párokat.

A professzionális elektromos késélező megbízható

A professzionális szakácsok éles, kiváló minőségű késre támaszkodnak, amely biztosítja a gyors ételkészítést. Az elektromos professzionális késélező még ebben az esetben is nagyon hasznos lehet, biztosítva:

-Gyors késélezés 

- Nem vesztegetett idő 

- Egyszerű használat 

- Biztonság élezés közben

- Hatékonyság a munkában

Ezért mind a szakácsok, mind a szakácsoknők bízhatnak az elektromos késélezőben, hogy gyorsan és gond nélkül, értékes időveszteség nélkül megoldják problémájukat, ha nem kellően éles kést használnak.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 13-ig 13 találatból.

Előnyei:


Az elektromos késélezők legnagyobb előnye, hogy profik és a kevésbé ügyes, kezdő késélezők egyaránt használhatják, hiszen alkalmazását nagyon könnyű elsajátítani, nem tudunk velük nagy galibát okozni a beépített szögvezetőknek köszönhetően.

Másik előnyük, hogy a legtöbb ma kapható élezőben megtalálható egy automata időzítő is, melynek köszönhetően az élezés abbamarad, mikor eléri a tökéletes élt. További plusz pontot jelent az is, hogy ezek a készülékek kis súlyúak és kevés helyet foglalnak, így nagyon egyszerű őket tárolni is.

Meggyőztük? Vásároljon ma kiváló minőségű elektromos élezőt, remek áron, házhozszállítással!

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót