Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Kézi késélezők

Kategórialeírás

Kései megérdemlik a legjobb törődést, amely kifogástalan támogatással jutalmazza kulináris kalandjaihoz. A kézi késélező az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy felfrissítse késélét, hogy szenvedéllyel vághasson, és szabadjára engedje kulináris vadállatát.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 13-ig 13 találatból.

Minőségi késélező minden konyhába

A késélezők a kisebb konyhai felszerelések közé tartoznak, amelyek bármilyen fiókban vagy zsebben elférnek. A kézi késélező lehetővé teszi, hogy néhány mozdulattal élesítse a kést, így bármikor készen lesz, amikor meg akarja mutatni kulináris képességeit.

A kések gondozása során fogadjon minőségi márkákra. Nem hibázhat a Victorinox kétfokozatú késélezővel vagy az Ivo késélezővel. Ha a saját konyháján kívül szeret főzni, akkor nyúljon a Wüsthof zsebkés élezőjéhez, amellyel nem csak a konyhai, hanem a zsebkéseket is könnyedén formában tarthatja.

Más módszerek a kések élezésére

A kézi késélező nem az egyetlen eszköz a kések élezéséhez. Ahhoz, hogy teljes mértékben kifejezze a szeletelés iránti szenvedélyét, igazán éles partnerekre van szüksége.

  • Könnyedén megmutathatja kulináris tudását az fenőacélnak köszönhetően, amely felbecsülhetetlen segítség a kések napi karbantartásában.
  • Az elektromos élezők egyszerű kezelésükkel örvendeztetik meg Önt, és modern módon ápolják késeit, így teret adhat féktelen ihletének.
  • Ha Ön a kések igazi szerelmese, és a gondozásuk a szenvedélye, akkor ne hagyja ki a fenőkövekel való élezésést a szakácskések igényesebb karbantartásához.

A minőségi késélező meggyőzi Önt arról, hogy a kések élezése szórakozás, amit többször is meg szeretne élni.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések