Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Slicer (szeletelő) kések

Kategórialeírás

A vágókések vagy sonkakések olyan speciális kések, amelyek hosszú és keskeny pengével rendelkeznek. Pengéjük lapos, a kés hegyénél rövid emelkedéssel. Ezeket a speciális szakácskéseket sült húsok, például sült sonka, pácolt húsok vagy marhasült vágásakor használják. A hosszú penge lehetővé teszi, hogy a teljes hosszában egyenletesen szeleteljen, így a szeletek egyformák lesznek. Ennek a késnek a használata jó főzési készségeket igényel. Mint minden késnél, itt is fontos, hogy használat előtt jól megélezzük a kést, különben nem lehet tökéletes szeleteket készíteni.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 49 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót