Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakács pólók, galléros pólók

Kategórialeírás

A szakácsok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kényelemre, így nem meglepő, hogy a hagyományos szakácskabátott felváltják a kényelmes szakácsingek és galléros pólóingek. Előállításukhoz hasonló anyagokat használnak, mint a szakácskabáto gyártásához - leggyakrabban pamuttal vagy pamut és poliészter keverékével találkozhat. Nemcsak a klasszikus fehér és fekete közül választhat, hanem sok más szín közül is, amelyek illeszkednek vállalkozása koncepciójához.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 40 találatból.

Hogyan válasszunk gasztroruhát szakácsoknak

Elmúltak azok az idők, amikor a szakácsok alapvetően kétsoros szakácskabátott és fehér szakácsnadrágot viseltek. Ma olyan ruhákat vásárolhat, amelyek nemcsak a forró víztől és a forró olajtól védenek meg, hanem kényelmesek, látványosak és a cég koncepciójának megfelelőek is lesznek. A nadrágon és a szakácskabáton kívül a kötény és a kiváló minőségű, csúszásmentes talpú cipő, amelyhez pamutzokni is tartozik, a szakács egyenruhájának elengedhetetlen kelléke. Higiéniai okokból gondolni kell a fejfedőkre és a szakácskesztyűkre is, amelyek megakadályozzák az élelmiszerek szennyeződését.

Hogyan válasszunk munkainget és pólóinget szakácsok számára

A nyári melegben a séfnadrághoz egy kényelmes, 100% pamutból készült szakács pólót viselhetsz, ami nagyon légáteresztő, jól felszívja az izzadságot és könnyen karbantartható. Csak rajtad múlik, hogy egyszínű rövid vagy hosszú ujjú pólót választasz, és a változatos kínálatból melyik színt választod. Ha gyakran jár az intézmény vendégei közé, akkor azt javasoljuk, hogy viseljen egy galléros szakácspólót, akár elegáns fehér vagy fekete kivitelben.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések