Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácspólók és félujjú ingek

Kategórialeírás

A vendéglátásban a pincéreknek és a konyhai dolgozóknak egyaránt eleganciát, összeszedettséget és tisztaságot kell tükrözniük, ezért a megfelelő öltözet elengedhetetlen egy szervezett, jól működő vendéglátóegységben.

A szakácspólóknak, ingeknek is tisztaságot, megbízhatóságot kell sugallaniuk, hogy a vendégek komfortosan érezzék magukat és visszatérjenek.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 38 találatból.

A szakácspólók, ingek hagyományosan fehér színűek, hiszen a fehér szín segít a higiénia fenntartásában, hamarabb észrevehetőek rajtuk a foltok, mint színes változataikon. Emellett professzionális, megbízható megjelenést kölcsönöz viselőjének. Manapság azonban teret kaptak a feltűnő színű és mintájú darabok is, melyek feldobják mindenki hangulatát!


Kiválasztásuknál érdemes figyelembe venni az anyagot, ugyanis a 100% pamutból készülő darabok biztosítják a szabad, kényelmes mozgást és jó nedvszívó képességgel rendelkeznek és tisztításuk is egyszerű.

Ön is a legjobbat keresi? Webáruházunkban megtalálja a legjobb minőségű szakácspólókat és ingeket, melyek közt alapanyag, méret, szín és típus szerint tud válogatni önmaga és alkalmazottai számára, legyen szó nőivagy férfi darabokról!

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót