Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Fenőacélok

Kategórialeírás

Minden profi séf arzenáljában található egy minőségi fenőacél, amelyet a pengék kiegyenesitésére és polírozására használnak. Pillanatok alatt élesíti a konyhai késeket, így a későbbi szeletelés egyszerűbb, pontosabb és mindenekelőtt biztonságosabb. Amikor saját fenőacélt vásárol, ne feledje, hogy annak mindig hosszabbnak kell lennie, mint a tulajdonában lévő leghosszabb kés.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 38 találatból.

Hogyan válasszunk minőségi konyhai késeket

A minőségi konyhakést már az első kézbe vétel pillanatában felismerheti – tökéletesen kiegyensúlyozott, tökéletesen éles pengével és ergonomikusan kialakított, csúszásgátló ellátott nyéllel rendelkezik. A megfelelő kiválasztásakor ne feledjük, hogy a konyhai késeket rendeltetésük szerint különböztetjük meg. A minőségi szakácskést számos felhasználási lehetőség kínálja, de az olyan speciális feladatokat, mint a friss kenyér vágása, hal fillézése csontozás , jobb olyan késekre bízni, amelyeknek minden előfeltétele megvan ehhez.

Hogyan kell helyesen élezni a késeket

A kések rendszeres élezése és fenése a konyhai kisegítői rutin ápolás része. De tudja, hogyan kell helyesen élezni egy kést, és milyen tartozékokra van szüksége ehhez? A legegyszerűbb módja a késélező használata – mind a kézi, mind az elektromos élezőknek van előre beállított szöge, ezért csak néhányszor húzza a kést a bevágáson keresztül maga felé. A penge rendszeres karbantartására egy kiváló minőségű Wüsthof vagy Victorinox élező alkalmas, amely könnyen és gyorsan visszaadja az eredeti élességet és meghosszabbítja a kések élettartamát.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,5 37 értékelések