Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácskendők

Kategórialeírás

Van már szakácskötényed, nadrágod és minőségi, csúszásmentes talpú cipőd, de még mindig nem tudod lerázni az érzést, hogy valami hiányzik a tökéletességhez? Mit szólnál, ha kiegészítenéd a hagyományos szakács egyenruhádat egy nem hagyományos nyakkendővel? Tedd különlegessé stílusodat, és maradj önmagad munkaidőben is.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 4-ig 4 találatból.

Hogyan változik a szakácsok gasztroruházata

A hagyományos szakács egyenruhája az elmúlt években szó szerint megváltozott a szemünk láttára. Egyre nagyobb hangsúlyt kap a kényelem, így a kétsoros szakácskabátott felváltják a szakácspólók és pólók, a magas szakácssapka helyett pedig egyre gyakrabban hordják a stílusos barett sapkát vagy a férfi és női fejkendőt. Még a klasszikus fehér színt is elhagyja, mivel az emberek inkább az orvosi környezethez kötik. Ma a liszttel dolgozó pékek, pizzériák vagy cukrászok öltöznek fehér szakácsruhába és köténybe.

A séf nélkülözhetetlen kellékei

A szakács kényelmét gyakran a legapróbb dolgok határozzák meg, mint például a pamut zokni a cipőben, a fejkendő vagy akár egy szakácssál a nyakban. Nemcsak esztétikai funkciót tölt be, hanem hatékonyan felszívja az izzadságot is. Mivel viszonylag olcsón megvásárolható, kedved szerint kombinálhatod szakácsruhákkal. A higiéniai elvek betartása érdekében ne becsüld alá a főzőkesztyűket, amelyeket különösen nyers hús, gyümölcs vagy zöldség feldolgozásakor fogsz használni. Választhatsz eldobható latex kesztyűt vagy nitril kesztyűt.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,5 35 értékelések