Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Kamado

A gyártó leírása

Frankly - ez valószínűleg a legjobb kerámia grill a világon!

Ez merész kijelentésnek tűnhet, de meghívjuk Önt, hogy nézzen rá a Kamado Joe körmére, és győződjön meg róla saját maga! Ha összehasonlítja a Kamado Joe kerámia grillt a piacon kapható többi kerámia grillel, hamarosan rájön, hogy a Kamado Joe a legjobban megépített grill a piacon. A grillsütő egyes elemei, valamint a termék általános eredménye felülmúlhatatlan! De a Kamado Joe sokkal több, mint ami látszik. Nézze meg kínálatunkat, hogy többet megtudjon.

15 perc alatt grillezhet!

A faszén sokkal gyorsabban ég, mint a brikett. A LooftLighter elektromos öngyújtóval 15 perc alatt készen áll a grillezésre.

Kettős funkciójú öntöttvas hőmérsékletszabályozó fedél

A KamadoJoe egyedülálló, kettős funkciójú szellőzőrendszerrel rendelkezik. A szelep felső része az alacsony hőmérsékletű főzéshez, míg a szelep alsó része a grillezéshez, sütéshez vagy pirításhoz használatos. Ez a rendszer tökéletes hőmérséklet-szabályozást biztosít.

A kevesebb hamu könnyebb tisztítást jelent

Mivel a darabos faszén kevesebb hamut termel, mint a fabrikett, könnyebb lesz a tisztítása. Ráadásul az el nem égett faszén a következő alkalommal, amikor a grillt használja, újra meggyújtható. Ráadásul a KamadoJoe mostantól egy szabadalmaztatott hamutároló fiókkal rendelkezik, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi a grill tisztítását.

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
    Nincs találat!

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések