Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácssapkák

Kategórialeírás

A szakácssapka is a séfek alapvető felszereléséhez tartozik, hiszen fontos higiéniai szerepet tölt be. Legfőbb feladata, hogy megakadályozza a hajszálak ételbe kerülését.

A hagyományos sapka, melnyek neve toque eredetileg fehér színű, keményített és redőzött, magassága pedig a konyhai hierarchiában betöltött rangot jelképezi. Manapság a toque hordása már nem népszerű, helyette a funkcionálisabb, egyszerűbb darabok kaptak szerepet a konyhában.
Ahogyan a többi szakácsruházatra, úgy a megfelelő szakácssapka kiválasztására is gondosan odafigyelnek a séfek.

Séfsapka változatok:
koponyasapka
hagyományos séfsapka
kendő
baseball sapka
barett

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 48 találatból.

A szakácssapka kiválasztásánál elengedhetetlen, hogy előtérbe helyezzük a funkcionalitást, a kényelmet, a tisztíthatóságot, a sapka súlyát és színét. Nem szabad eltekintenünk a jó szellőzéstől sem, hiszen a konyhában meleg van, nem kényelmes hosszú órákon át egy nem jól szellőző sapkában dolgozni.


Bár alapvetően a szakácssapkák színe fehér, napjainkban teret hódítanak a színes, mintás darabok is, melyeken kevésbé látszódnak a foltok.

Ha Ön is szeretné a legjobb minőségű fejfedőket, válogasson online áruházunk kínálatából, ahol megtalálja a klasszikus séfsapkák mellett a manapság divatos, nagy népszerűségnek örvendő darabokat is, valamint a csákós vagy a remekül szellőző cool vent szakácssapkákat, szakácssálakat, baseballsapkákat vagy baretteket is női, férfi és unisex változatban!

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót