Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakács sapkák, cukrász sapkák

Kategórialeírás

A séfsapkát már a 16. században viselték a konyha mesterei, azóta rendeltetése gyakorlatilag nem változott. A fejfedő megakadályozza, hogy a haj beleessen az ételbe, és van egy izzadságcsík is, amely felszívja az izzadságot, és megakadályozza, hogy az arcon folyjon. Választhat a klasszikus magas szakácssapkák és az alacsony sapkák közül, például barettek, sálak és szakács csákók. Megjelölheti őket a szakács nevével vagy a cég logójával is.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 58 találatból.

Hogyan válasszunk gasztroruhát szakácsoknak

A szakács ruházatának meg kell védenie viselőjét a hőtől, a nedvességtől és más veszélyektől, például forró olajtól vagy forrásban lévő víztől. Ezért kiválasztásakor ne csak a megfelelő méretre és szabásra, hanem az anyag minőségére is figyeljen. Bevált választás a pamutból készült séfnadrágés mikroszálas szakácskabátt amely nem gyűrődik, így nem kell vasalni. Nem maradhat el a szakácsok munkacipője sem. Válassz zárt orrú, csúszásmentes talppal és anatómiailag formázott talpbetéttel rendelkező lábbeliket, amelyeknek köszönhetően egész műszakon keresztül talpon tudsz maradni.

Hogyan válasszunk szakács sapkát

Ma már nem az a helyzet, hogy minél magasabb a szakácssapka, annál feljebb vann a séfek hierarchiájában. Hiszen jelenleg sokféle szakácssapka közül választhat, akkor miért korlátozza magát a klasszikus magas sapkára? Választhat eredeti barettsapkát, kényelmes sálat vagy esetleg egy nem szokványos csónakot. Próbálja meg a fejfedőt összehangolni a séf többi ruhájával – séf készleteink ebben segíthetnek. És egy érdekesség a végére: A sapkán feltüntetett üzletek száma eredetileg jelezte, hogy a szakács hányféleképpen tud tojást főzni.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések