Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Elektromos késélezők

Kategórialeírás

Professzionális elektromos késélezők, amelyeket még az amatőr szakácsok is értékelni fognak. Különféle kivitelben és színben kínálunk elektromos késélezőket. Két vagy három fokozatú elektromos késélezők közül választhat. Mind a klasszikus sima késeket, mind a fogazott késeket élesítheti velük. Ezáltal a késélező egy elektromos kütyü, amelyet bárki használhat, akit érdekel egy jól elkészített étel.

A háromfokozatú elektromos késélező két kúpos csiszolófokozatból áll finom gyémántcsiszoló részecskékkel és egy polírozófokozatból egy rugalmas csiszolókoronggal. Néhány pillanat alatt az elektromos késélező három lépésben elő-/élezi/políroza a késeket. Időt és idegeket takarít meg a vágás során. Különböző finomságú gyémánt tárcsákból is találhatunk tartalék párokat.

A professzionális elektromos késélező megbízható. A professzionális szakácsok éles, kiváló minőségű késre támaszkodnak, amely biztosítja a gyorsételek elkészítését. Az elektromos professzionális késélező még ebben az esetben is nagyon hasznos lehet, biztosítva:

- A kés gyors élezése- Nem el-vesztegetett idő- Egyszerű használat- Biztonság élezés közben- Hatékonyság a munkában

Nem kellően éles kés esetén tehát a szakácsok és a szakácsnők is bízhatnak az elektromos késélezőben, hogy gyorsan és gond nélkül, értékes idő elvesztése nélkül megoldják problémájukat.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 14-ig 14 találatból.

Hogyan válasszunk minőségi konyhai késeket

A minőségi konyhakést már az első kézbe vétel pillanatában felismerheti – tökéletesen kiegyensúlyozott, tökéletesen éles pengével és ergonomikusan kialakított, csúszásgátló nyéllel ellátva rendelkezik. A megfelelő kiválasztásakor ne feledjük, hogy a konyhai késeket rendeltetésük szerint különböztetjük meg, ami elsősorban a penge hosszában és alakjában tér el. A sokoldalúan használható univerzális szakácskés mellett ezért találkozni fog a zöldségek hámozó késével, a fogazott cukrászkéssel vagy a halak vékony filléző késével.

Hogyan kell helyesen élezni a késeket

Egy tökéletesen éles késsel nem csak könnyebb, de biztonságosabb is a munka. De tudja, hogyan kell helyesen élezni egy kést, és milyen tartozékokra van szüksége ehhez? A legegyszerűbb, ha egy professzionális késélezőt használunk, amelynek előre beállított szögei vannak, így nincs más dolgunk, mint néhányszor magunk felé húzni a kést a bevágáson keresztül. A ChefsChoice vagy a Wüsthof elektromos késélezők nagyszerű lehetőségek. A penge rendszeres karbantartására egy fenőacél alkalmas, amely könnyen és gyorsan visszaadja a kések eredeti élességét.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések