Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakácsruházat

Kategórialeírás

Miért fontos a jó minőségű szakácsruházat kiválasztása?

A megfelelő szakácsruházat kiválasztása nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem a szakácsruha egyfajta védelmi funkciót is betölt, hiszen megvédi a szakács testét a konyhában leselkedő veszélyektől, például a magas hőmérséklet okozta égési sérüléstől. Emellett természetesen az esztétikai szerepe is jelentős, hiszen a jó megjelenés a konyhában is fontos.

Esztétikus kinézet

A jól öltözött kollégák, a szakszerű kiszolgálás, a minőségi termékek használata mind hozzátesznek a tökéletes első benyomáshoz, mely után a vendégek elégedetten távoznak a vendéglátó egységből.

Fontos a kényelem és a tisztíthatóság is

A biztonságon és az esztétikai minőségen kívül elengedhetetlen, hogy a szakácsruha kényelmes legyen és biztosítsa a megfelelő szellőzést és szabad a mozgást, hisz az éttermi dolgozók van, hogy 10-12 órát ugyanabban a ruhában dolgoznak.

Az is kiemelten fontos, hogy a szakácsruhák jelezzék a konyhán belüli hierarchiát és könnyen tisztíthatók legyenek, ugyanis a konyhában rengeteg olyan dolog foltot hagyhat, amit nehéz eltávolítani.

Ezek után elmondható, hogy a megfelelő szakácsruha biztonságos, kényelmes, esztétikus, strapabíró és könnyen tisztítható.

Amennyiben Ön is szeretné a legjobb minőségű textíliákat, nadrágokat válogasson webáruházunk kínálatából, ahol szakácsköpenyek, szakács szettek, szakácssapkák, lábbelik és sok más kiegészítő várja, kiváló minőségben, elérhető áron!

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 416 találatból.

szakácsráhák

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót