Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Munkahelyi wellness ruházat és lábbeli

Kategórialeírás

A mondás szerint "A ruha teszi az embert" :) Válassza ki az Önnek megfelelőt, és érezze jól magát a munkahelyén. Kínálunk minőségi szakácskabátokat, nadrágokat, valamint biztonsági tanúsítvánnyal ellátott lábbeliket. Vagy pincéringre, blúzra, mellényre vagy szoknyára van szüksége? Itt mindent megtalál.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 42 találatból.

Wellness munkaruházat férfiaknak és nőknek

Nem számít, hogy férfi vagy nő, mindenki jól akarja érezni magát a munkahelyén. A wellness létesítményekben értékelni fogja a kiváló minőségű és légáteresztő egésségügyi ingeket, amelyek professzionális megjelenést kölcsönöznek Önnek. Magasabb hőmérsékleten a 100% pamutból készült pólókra vagy galléros pólókra hagyatkozz, télen viszont jól jön egy puha flísz pulóver.

A köpenyek vagy orvosi nadrágok szintén az orvosi ruházat szerves részét képezik. A wellness ruházatnak nemcsak kényelmesnek kell lennie, hanem jól is kell kinéznie. Ennek köszönhetően könnyedén beszippantja ügyfelei bizalmát, akik szívesen visszatérnek Önhöz.

Ne feledkezzünk meg a professzionális munkacipőről sem

Az egésségögyi cipők nagyon fontosak, ha hosszú órákig a lábonn vagy. A munkacipő kiválasztásánál a legfontosabb szempont természetesen a kényelem, de nem szabad megfeledkezni a kellemes megjelenésről sem, ami jól illik a munkahelyi wellness ruhákhoz.

A wellness cipőknél fontos a csúszásmentes talp vagy az egyszerű rögzítés. Munkacipőt pedig a súlyuk szerint is választhatsz – egyáltalán nem kell érezned a lábadon. És másoknak sem kell érezniük, egyes modellek légáteresztő hálójának köszönhetően a lábad nem fog izzadni bennük.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 45 értékelések