Kérdésed van?

Kristina válaszol az e-mailedre

+36 1 9010071
(Hangos GYIK: H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Steak kések

Kategórialeírás

A steakkések általában sima kések, vagy egyesek a fogazott steakkéseket is kedvelik. A sima kések azonban könnyebben behatolnak a húsba, és könnyebben karbantarthatók. Itt mindkét típusú steakkést megtalálja, amelyek kiváló minőségűek és nagy hagyományokkal rendelkező gyártók által gyártottak.

A rendkívül éles pengék biztosítják, hogy gond nélkül vágja a steakeket és minden húsételt. Steakkéseink korrózióállóak, speciális csúszásmentes markolattal és ergonomikus formával rendelkeznek a könnyű fogás érdekében.

Raktáron vannak steakkéseink és néhány típus rendelésre is. Válassza az Önnek leginkább megfelelőt.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 17-ig 24 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek az ügyfeleink?
4,6 50 értékelések