Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Késkészletek

Kategórialeírás

Különféle típusú és méretű késkészleteket kínálunk. Választhat kezdő szakácsoknak készült készleteket kisebb, három darabos készletekben, de akár nagy 12 darabos készleteket is komplett késekkel, trancsírozókészletekkel, késkészletekkel, konyhai kés- és élezőkészletekkel, steakkésekkel és sok más kombinációval.

A késkészlet kiválasztásakor javasoljuk, hogy vegye figyelembe tapasztalatait és igényeit. Ajándékba egy 3db-os jó minőségű kés készlet, melyben egy szakácskést is tartalmaz, másoknak a bárd és a konyhakés, vagy a kés és a késélező kombinációja megfelelő.

Kinálatunkban válogatott késkészleteket raktáron, de rendelésre is megtalálhat. A raktáron lévő árut másnap házhoz szállítjuk.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 69 találatból.

A késkészlet kiválasztásakor azt javasoljuk, hogy vegye figyelembe tapasztalatait és igényeit, és vizsgálja meg a készletek ár/érték arányt is!


Ajándékba adná? Ajándékozza meg szeretteit egy 3 minőségi késből álló készlettel, amelynek tartalma állhat egy szakácskésből, egy bárd és a konyhakésből, vagy kés és fenőkés kombinációjából!

Szeretné megtudni hogyan válassza ki a megfelelő késeket? Olvassa el cikkünket: https://profiszakacs.hu/blog/7-tipp-a-megfelelo-konyhakes-kivalasztasahoz

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót