Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Késkészletek

Kategórialeírás

A konyhakést ne egyenként válasszuk, hanem azonnal szerezzünk be egy egész sor új segédeszközt a konyhába. Ha még most ismerkedsz a főzéssel, egy 3 késből álló alapkészlet is elegendő, a tapasztalt profik pedig egy 7 vagy 12 darabos készlethez nyúlnak, amiben a szakácskéstől a villán át a fenőacélig minden megtalálható.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 72 találatból.

Hogyan válasszunk minőségi késeket szakácsok számára

Mindig érdemes több különböző kést tartani a konyhában, amelyek speciális nyél- vagy pengéjükkel megkönnyítik a konyhai munkát. Az alap egy univerzális szakácskés, hosszabb pengével, amely nélkül egyetlen szakács sem tud meglenni. Megvásárolható külön-külön vagy szettben más típusú késekkel. Mind a kezdő szakácsoknak szánt konyhai késkészlet, amely általában csak három alapkést tartalmaz, mind a profik számára készült készletek, amelyek akár 12 darabosak is lehetnek. A kések mellett gyakran élezőt vagy fenőacélt is tartalmaznak.

Hogyan kell ápolni a konyhai késeket

A konyhai kések élettartamát nagymértékben megnövelheti, ha jól tárolja őket késblokkban vagy a konyhapult feletti mágnescsíkon. Nem csak megakadályozza, hogy megsérüljenek, hanem kéznél is lesznek. Ne feledje továbbá, hogy a konyhai késeket nem mosogatógépben kell mosni, hanem kézzel, folyó meleg víz alatt. A kések ápolásának szerves része természetesen azok élezése és fenése melyhez használhatunk fenacélt, fenőköveket vagy elektromos vagy kézi élezőt.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,5 35 értékelések