Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Konyhai és szakácskések

Kategórialeírás

A professzionális szakácsok tudják, hogy életre szóló konyhakést választanak. És amikor azt mondjuk, hogy konyhai kések, akkor valójában konyhakésekre gondolunk – 1-el nem sok mindent lehet csinálni a konyhában. Ezért gondolja át, milyen ételeket dolgoz fel leggyakrabban, és ennek megfelelően válassza ki az új segítőit. Garantáljuk, hogy ha egyszer már kipróbált egy minőségi konyhakést, nem fog akarni mást.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 866 találatból.

Hogyan válasszunk minőségi késeket szakácsok számára

Egyetlen konyhában sem hiányozhat hosszú pengéjű konyhaikés, amelyet szakácskésnek vagy univerzális késnek is neveznek. Használhatja zöldségek vágására, hús felszeletelésére vagy akár fűszernövények aprítására is. A szakács alapfelszereltsége azonban számos más kést is tartalmaz, amelyek mindegyike másra alkalmas. A minőségi japán Santoku kések nagyon keskeny és kicsi formát tudnak vágni, míg a csontozó kések pontosan elválasztják a húst a csonttól. A hentes kések a csontokat is megbirkózzák, a steakkésekkel pedig könnyen el lehet vágni a sült steaket.

Hogyan kell megfelelően ápolni a konyhai késeket

A professzionális konyhai kések nem tartoznak a mosogatógépbe, mivel a vegyszerek, a forró víz és a gőz károsíthatják vagy lerövidíthetik az élettartamukat. Ezért használat után a lehető leghamarabb mossa le kézzel folyó meleg víz alatt, és alaposan szárítsa meg. A kések tárolása során ügyeljen arra, hogy ne sértse meg azokat. Ne hagyja őket lazán egy fiókban más késekkel és evőeszközökkel együtt feküdni, hanem helyezze őket védőtokba vagy késtartóba. Időnként használjon késélezőt, és élesítse meg a széleit.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,5 37 értékelések