Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Konyhai kések

Kategórialeírás

Késkínálatunkban minőségi szakácskések választékát találja professzionális szakácsoknak és minden olyan háztartásnak, amelyben törődnek a minőségell és a főzés örömére vágynak.

Nem tudja, hogyan válasszon kést? Blogunkban írtunk  egy cikket arról, hogyan válasszon megfelelő kést.

A kínálatunkban található kések kiváló minőségű anyagokból készülnek. A világ legjobb kései közé tartoznak. A professzionális kések legfontosabb tulajdonságainak figyelembevételével készültek (nagy élesség, hosszú távú élstabilitás, korrózióállóság és könnyű élezés). A kinálatunkban különféle típusú szakácskések találhatók (például zöldségkés, spékelő kés, , filézőkés, szakácskés, sonkakés, kenyérvágó kés, csontozó kés, santoku kés és egyebek). Ezen kívül a kínálatban olyan speciális eszközök is szerepelnek, mint a spatula, húsvilla, fenőacél, gyémánt fenőacél, mágneses késtartó, vágásálló kesztyű, késtáskák és egyéb konyhai eszközök.

Kínálunk minőségi márkás konyhai késeket, például az IVO Cutelarias-t, melynek kizárólagos importőre vagyunk Szlovákiában, Csehországban  valamint Victorinox, Wüsthof, Giesser Messer, Tsuki Damascus késeket és másokat.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 743 találatból.

Milyen szempontokat vegyek figyelemre választásnál?

A megfelelő kés kiválasztása nem egyszerű feladat, ám ha ezekre a pontokra megfelelő figyelmet fordítunk, egy életen át hűséges vágóeszközt találhatunk:

1. Milyen célt szolgáljon?
2. Összecsukható vagy rögzített pengés legyen a kés?
3. Milyen anyagú a penge?
4. Milyen anyagú a markolat?
5. Élezhetőség?
6. Ár és elérhetőség

Ha szeretne bővebben olvasni a témában, és további tippeket megtudni, olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket: https://profiszakacs.hu/blog/7-tipp-a-megfelelo-konyhakes-kivalasztasahoz

Speciális igényei vannak?

Kínálatunkban fellelhetőek olyan speciális eszközök is, mint például forgatólapát, húsvilla, hámozó, gyémánt hámozó, mágneses késtartó, vágásálló kesztyű, késtáska és egyéb hasznos konyhai kiegészítők.

Ne érje be silány minőséggel, válassza a legjobbat, mely sok évnyi örömteli percet hoz a konyhába!

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót