Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Konyhai kések

Kategórialeírás

Professzionális késkínálatunkban minőségi szakácskések választékát találja a profi szakácsok számára, de minden olyan háztartás számára is, amely értékeli a minőséget az élelmiszerekkel való munka során.

A kínálatunkban szereplő kések minőségi anyagokból készülnek. A világ legjobb kései közé tartoznak. A legfontosabb jellemzők a profi kések (nagy élesség, hosszú távú pengestabilitás, korrózióállóság és könnyű élezés) betartása jellemzi őket. Különböző típusú szakácskéseket találhat (például zöldségkés, hámozókés, nyárskés, filézőkés, szakácskés, sonkakés, kenyérvágó kés, csontozó kés, santoku kés és így tovább). Ezenkívül a kínálatban speciális eszközök is szerepelnek, mint például forgatólapát, húsvilla, hámozó, gyémánt hámozó, mágneses késtartó, vágásálló kesztyű, késtáska és egyéb konyhai eszközök.

Magas minőségű márkás konyhakéseket kínálunk, mint például IVO Cutelarias, amelynek kizárólagos importőre vagyunk Szlovákiában és Csehországban, vagy Victorinox, Wüsthof, Giesser Messer, Tsuki damaszkuszi kések és még sok más.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 740 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót