Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakács cipők, munkavédelmi cipők

Kategórialeírás

A konyhai buktatók sokféle formában jelentkeznek. Itt-ott egy öntöttvas serpenyő esik a lábára, megcsúszik a kiömlött olajon, vagy forró zsír fröccsen rád. Arról nem is beszélve, hogy a lábon töltött hosszú órák az összeesett ívek és a hátfájás formájában megviselik. Mi van ezzel, kérdezed? Aalap a megfelelő csúszásmentes szakácscipő kiválasztása, amely a szakácsok munkaruházatának szerves részét képezi.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 19 találatból.

Hogyan válasszunk ruhát a gasztronómiához

Gyakran akár napi 16 órát is eltölt a szakácsruházatban, tehát úgy kell illeszkednie rád, mint egy második bőrre. Kiválasztásakor ne csak a megfelelő méretre és szabásra koncentráljon, hanem a formatervezés minőségére, az anyagra és a részletekre is, mint például a rögzítési mód, a légáteresztő háló vagy a zsebek. És konkrétan miből áll egy hagyományos szakács egyenruha? Az alap egy szakács- ing vagy kabár , egy szakácsnadrág és egy sapka, amely megakadályozza, hogy a haj beleessen az ételbe. Ha nem tudja, hogyan válasszon főzőruhát, megtekintheti a főzőkészleteket.

Hogyan válasszunk munkacipőt szakácsok számára

A minőségi anyagból készült szakácscipők a gasztroruházat szerves részét képezik. Erősnek, rugalmasnak és tartósnak kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon a vízzel, forró olajjal és éles késsel való érintkezésnek. Ennek ellenére a szakácscipőknek elegendő légáteresztő képességgel kell rendelkezniük ahhoz, hogy a lábad szárazon maradjon a műszak alatt. Zárt orr, csúszásmentes talp és anatómiailag kialakított talpbetét a nagyobb kényelem érdekében szintén kötelező. Végül ne felejtse el figyelembe venni a testsúlyát, a láb méretét és megjelenését, valamint a születési rendellenességeket vagy korábbi problémákat.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 45 értékelések