Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Szakács lábbeli

Kategórialeírás

Milyen lábbelit válasszanak a szakácsok?

A szakácsok naponta akár 12 órát is állhatnak a konyhában, melyhez elengedhetetlen a megfelelő minőségű, kényelmes, biztonságos lábbeli. Ezek a cipők, szakácsklumpák nagy terhelésnek vannak kitéve nap, mint nap, ezért kulcsfontosságú, hogy megfelelőt válasszunk belőlük. Itt nem elég a divatosság, az esztétika, ugyanis a lábbeliknek egészségügyi szerepük is rendkívül fontos, hiszen a megfelelő cipő/klumpa kiválasztásánál meg kell győződnünk arról is, hogy megfelelő legyen az alátámasztás és a szellőzés.

Fontos az egészség és a biztonság

Webáruházunk kínálatában kifejezetten az élelmiszer- és vendéglátóipari létesítmények számára készült, tanúsítvánnyal rendelkező konyhai munkalábbeliket talál, melyek garantálják a stabilitást, alátámasztást és a megfelelő kényelmet mindenki számára. Az általunk kínált termékek mindegyike víz- és olajálló, melynek köszönhetően elkerülhetőek a konyhai balesetek. A könnyű, ám megbízható munkacipők mindegyike csúszásmentes talppal rendelkezik, ezzel biztonságot nyújtva.

A webshopunkban elérhető konyhás cipők mindegyike speciális orrmerevítővel rendelkezik, ám, ha maximális biztonságban szeretné tudni lábujjait, választhat acélbetétes változataink közül is. A kínálatunkban található professzionális szakács munkalábbelik további tulajdonsága, hogy antisztatikusak, ezzel is emelve a konyhai felszerelés színvonalát.

Ön is szeretné a lehető legjobb minőségű lábbelit beszerezni a lehető legjobb áron? Válogasson kedvére az általunk kínált szakácscipők, talpbetétek, zoknik kínálatából, ahol megtalálja a legkülönbözőbb színeket és méreteket is, melyek garantáltan nem fog csalódást okozni!

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 17-ig 17 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót