Henteskések
Kategórialeírás
Hentesekés-választékunkban a felhasználásnak megfelelően különböző típusokat talál. csontozókések, nyúzó kések, minőségi disznóölő kések, belezőkések, minőségi henteskések, valamint bárdok. Válassza ki a kés típusát a húsfeldolgozás szakaszának megfelelően. A hentes késkészletek választékával a válogatós szakácsok is elégedettek lesznek. Erős acéljuknak köszönhetően henteskéseink könnyedén átvágják a csontot, az inat és a porcot. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő pengehosszúságot és görbületet.
A legjobb henteskéseket a kiváló minőségű acél és a markolat kialakítása jellemzi, amely lehet műanyag, fém vagy fa. Gyakran a markolatok csúszásmentesek, hogy munka közben jobban meg lehessen fogni őket. Válassza ki a markolatot a tapasztalatának és szokásának megfelelően. A higiénia különösen fontos, hogy a szennyeződések ne ragadjanak be a markolatba.
Henteskéseink egy része mosogatógépben mosható, de a hosszú távú minőség és élesség megőrzése érdekében javasoljuk, hogy a késeket kézzel mossa el, majd mosás után azonnal szárítsa meg, és tegye a csomagolásukba vagy késhüvelybe.
.Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt,
professzionális konyhai kések