Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Henteskések

Kategórialeírás

Hentesekés-választékunkban a felhasználásnak megfelelően különböző típusokat talál. csontozókések, nyúzó kések, minőségi disznóölő kések, belezőkések, minőségi henteskések, valamint bárdok. Válassza ki a kés típusát a húsfeldolgozás szakaszának megfelelően. A hentes késkészletek választékával a válogatós szakácsok is elégedettek lesznek. Erős acéljuknak köszönhetően henteskéseink könnyedén átvágják a csontot, az inat és a porcot. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő pengehosszúságot és görbületet.

A legjobb henteskéseket a kiváló minőségű acél és a markolat kialakítása jellemzi, amely lehet műanyag, fém vagy fa. Gyakran a markolatok csúszásmentesek, hogy munka közben jobban meg lehessen fogni őket. Válassza ki a markolatot a tapasztalatának és szokásának megfelelően. A higiénia különösen fontos, hogy a szennyeződések ne ragadjanak be a markolatba.

Henteskéseink egy része mosogatógépben mosható, de a hosszú távú minőség és élesség megőrzése érdekében javasoljuk, hogy a késeket kézzel mossa el, majd mosás után azonnal szárítsa meg, és tegye a csomagolásukba vagy késhüvelybe.

.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 79 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 45 értékelések