Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Pincérnői szoknya

Kategórialeírás

Ahhoz, hogy éttermében a vendégek igazán elégedettek legyenek, önmagában nem elég a jó étel. Ugyanilyen fontos a kellemes és professzionális kiszolgálás. És ezzel a szép viselkedés mellett a megjelenés is számít, így érdemes beruházni a pincérnők és pincérek minőségi egyenruhájába.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 1-ig 1 találatból.

A pincérnő szoknya klasszikus

A pincérnői szoknyák azon munkaruha darabjai közé tartoznak, amelyeknek minden pincérnő fegyvertárában kell lenniük. Finomítja az elegáns megjelenést és kiemeli a fényűző környezetet, ráadásul légiesebb is, mint a nadrág, és a nők különösen a melegebb napokon értékelik. A kényelmes szabású és gyűrődésmentes anyag gondoskodik arról, hogy mindig elegánsan nézz ki, és semmi sem zavarja a teljesítményedet.

A női pincérnő ing remekül szolgál majd a pincérlányok munkaruházatának kiegészítőjeként, amely finomítja elegáns megjelenését. A kellemes szabás alkalmazkodik a női alakhoz, és sok szín vagy különböző ujjhosszúság közül választhat.

A pincérnők egyenruhájának nem kell unalmasnak lennie

Még ha igazán szabadnak akarod is érezni magad , akkor is a munkában vagy, ahol fontos a professzionális megjelenés. Felejtsd el a túl rövid pincérszoknyát vagy a szexi nyakkivágást, és nyúlj kényelmes munkaruha utän a pincérek és pincérnők számára.

A professzionális megjelenést a stílusos pincérkötények hangsúlyozzák, amelyek jól néznek ki és praktikusak is - védik ruháit, és minden szükséges dolgot elrejthet a zsebekben. Ne feledkezzen meg a minőségi pincércipőkről, amelyek kímélik a lábát a hosszú műszakok során. És mivel tudjuk, hogy a gasztroruházatnál nagyon fontos a látványosság, sok stílus közül válogathatt.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések