Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Blokk késekkel

Kategórialeírás

Ha a késeket csak egy fiókban tárolja más konyhai eszközökkel együtt, könnyen eltompulnak és megsérülnek. Ezért szerezzen be praktikus késblokkokat, amelyek garantálják a kések biztonságos és átlátható tárolását. Stílusos kivitelben, praktikus, 6-12 darabos késkészlettel vásárolhatja meg őket tőlünk olyan top gyártóktól, mint az IVO, a Wüsthof, a Zwilling, a Victorinox vagy a Tescoma.

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 36 találatból.

Hogyan válasszunk minőségi késeket szakácsok számára

Ahhoz, hogy jól tudjon dolgozni a késsel, úgymond kiegyensúlyozottnak kell lennie. Ez azt jelenti, hogy a penge és a nyél súlya azonos. A kés egyensúlya mellett a penge keménységére és élességére, a nyél formájára és megmunkálására, és nem utolsó sorban a kés típusára kell koncentrálni. Bár egy klasszikus szakácskés viszonylag sokoldalúan használható, más típusú kések jobban megfelelnek a kenyér vágására vagy a hal filézésére. Ne feledje, hogy egy életre szóló konyhakést választ, és keressen egy jól ismert, jó hírű márkát, mint például a Wüsthof, IVO vagy a Victorinox.

Hogyan kell tárolni a konyhai késeket

Ha a késeket csak egy fiókban tárolja más konyhai eszközökkel együtt, könnyen eltompulnak és megsérülnek. A legkevesebb, amit ilyenkor tehetünk, hogy beszerzünk egy pengevédőt a késpengének vagy praktikus fiókrendezőket. Ha azonban azt szeretné, hogy mindig kéznél legyenek a szakácskések, fogadjon blokkokra vagy késtartókra, vagy mágneses késtartókra, amelyeket bárhol elhelyezhet a konyhapult felett. Azonban még a kések megfelelő tárolása sem akadályozza meg, hogy eltompuljanak, ezért szánjon néhány percet a kések élezésére.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések