Van kérdése??

Tímea tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Késkészlet blokkban

Kategórialeírás

Szeretné, ha kései sokáig élesek maradnának? Szeretné megőrizni kései minőségét hosszú éveken át? A blokkban kínált készletek jelenthetik a megoldást, hiszen a késtartók garantálják a kések biztonságos és tiszta tárolását a konyhában. Ezen kívül segítenek a kések élességének megtartásában és megakadályozzák a pengék karcolódását is.

Webáruházunkban stílusos kivitelben kínáljuk őket praktikus, 6-12 darabos kiszerelésben, melyek közt mindenki megtalálja a számára megfelelőt!

Különleges darabokra vágyik? Válassza a 12 darabos késkészlet a legjobb gyártóktól, mint például az IVOWüsthof, Zwilling, Victorinox és Tescoma! Ezekben a márkákban nem fog csalódni!

Tökéletesen éles, (egy darab acélból) kovácsolt, 

professzionális konyhai kések

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 18-ig 31 találatból.

A késkészlet kiválasztásakor azt javasoljuk, hogy vegye figyelembe tapasztalatait és igényeit, és vizsgálja meg a készletek ár/érték arányát is!


Egyedi késkészletet vásárolna? Megrendelésre is készítünk készleteket, ám a raktáron lévő darabok már másnap Önnél lehetnek!

Tudni szeretné, hogyan maradhatnak kései több használat után is olyan élesek, mint az újak? Olvassa el blogbejegyzésünket, melyből elsajátíthatja a késápolás minden csínját-bínját: https://profiszakacs.hu/blog/hogyan-kell-megfeleloen-apolni-a-szakacskeseket

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót