Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Kambukka

A gyártó leírása

A Kambukka egy belga prémium márka. Olyan modern ivópalackokat tervez, amelyek passzolnak az aktív életmódhoz és a személyiségekhez. Kifejezik a kalandvágyat, a szórakozás, a cselekvés iránti szomjúságot. A palackok kizárólag Belgiumban készülnek, az első ötleteléstől a végső tesztekig. A Kambukka 10 éves tapasztalata után pontosan tudják, hogyan kell megfelelni a különböző ügyfelek igényeinek világszerte.

A Kambukka palackok stílusosak, de ez még nem minden. Szabadalmaztatott funkciókkal teszik lehetővé az ivás élményét. Ezek közé tartoznak a minden alkalomhoz illő fedelek, a 100%-os szivárgásmentes kialakítás (a folyadék nem folyik ki), valamint az olyan anyagból készült palackok, amelyek nem hagynak foltokat vagy szagokat, és amelyek könnyen tisztíthatók a Snapclean® funkciónak köszönhetően. 

Az egyetlen palack, amire valaha is szüksége lesz!

Mondjon búcsút az eldobható víz- vagy kávésüvegeknek, és cserélje le őket egy új, fenntartható, tartós és stílusos alternatívára. A Kambukka palackok évekig kitartanak! Örökérvényű dizájnnal rendelkeznek, és a széles választéknak köszönhetően biztosan talál olyat, amely tökéletesen illik az életstílusához. Nem fogja szükségét érezni, hogy újat vegyen. Vegye elő a Kambukka palackját, és töltse fel újra és újra. Ezzel az egyszerű lépéssel a környezetet is óvja.

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
    Nincs találat!

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 42 értékelések