Van kérdése??

Kristina tanácsot ad

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)

Birkenstock

A gyártó leírása

A Birkenstock az orvosi ortopéd lábbelik gyártásának 230 éves hagyományára alapozva, saját know-how-jával garantálja Önnek termékei kiváló minőségét. A vállalat alapfilozófiája a láb természetes, természet adta funkcióinak utánzása és tiszteletben tartása.

A Birkenstock családi vállalkozás, ahol ezeket a hagyományokat tiszteletben tartják. A Birkenstock nem csak a prémium termékeket jelenti, amelyek gondosan, a részletek iránti szeretettel és nagyfokú kézimunkával készülnek. Más pozitív újítások is hozzájárulnak a márka hírnevéhez. Ilyen például a környezetbarát gyártás és a kiváló minőségű, erős és tartós anyagok használata, amelyekkel a Birkenstock a környezet védelmét szolgálja. A dolgozók magas szintű elkötelezettsége és motivációja is hozzájárul a későbbi általános ügyfél-elégedettséghez. A tíz németországi gyárának köszönhetően a Birkenstock márka továbbra is "Made in Germany" - a csatoktól a talpig.

A Birkenstock halad a korral - folyamatosan újítja termékeit, hogy lépést tartson vásárlói igényeivel. Ennek alapja a saját új gyártási folyamatok, új anyagok és modellek kifejlesztése. A Birkenstock garantálja vásárlóinak a csúcsminőséget, az örömöt, az örömöt és az egészséget a gyaloglás közben.

Sorrendbe állítani:
Legkelendőbb
Legolcsóbb
Legdrágább
Legújabb
Eredmények megjelenítése 1-től 5-ig 5 találatból.

A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

Megjeleníteni az összes gyártót
 
Kereskedelmi értékelés
Kereskedelmi értékelés
Mennyire elégedettek velünk az ügyfelek?
4,6 45 értékelések