Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekGrillezés - hogyan lehet egy közönséges grillezést különlegessé tenni
    Cikkek
    22. 4. 2019
    4 perc olvasási idő

    Grillezés - hogyan lehet egy közönséges grillezést különlegessé tenni

    Az, hogy a grillezés nagyon népszerű, nem véletlen. A grillezés az ízletes ételek élvezetét, a baráti összejöveteleket és a kellemes környezetet köti össze. Hogyan teheti a grillezést nem „csak egy a sok közül”, hanem különleges élménnyé?
    A cikk szerzője Janka Snopková
    Grillezés - hogyan lehet egy közönséges grillezést különlegessé tenni
    Az, hogy a grillezés nagyon népszerű, nem véletlen. A grillezés az ízletes ételek élvezetét, a baráti összejöveteleket és a kellemes környezetet köti össze. Hogyan teheti a grillezést nem „csak egy a sok közül”, hanem különleges élménnyé?
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Az, hogy a grillezés nagyon népszerű, nem véletlen. A grillezés ötvözi az ízletes ételek élvezetét, a baráti összejöveteleket és a jó szórakozást kellemes környezetben. A fő tényező azonban, hogy a grillezés csak egy lesz-e a sok közül, vagy hogy különleges élménnyé válik-e, a szakács - a házigazda által, aki a megfelelő ízeket hozza létre.  Hogyan lehet ezt elérni?

    A grillezés nem feltétlenül a füstről, kolbászról, sörről és hangos zenéről szól. :) Mi lenne, ha kipróbálna valami újat és érdekeset, amivel kellemesen meglepné barátait (vagy vendégeit az éttermében)? 

    Barbecue

    Barbecue

    A TITOK A RÉSZLETEKBEN REJLIK

    Kisebb változtatással lehet kivételes eredményt elérni. Próbálja ki például a aromás illatú gyümölcsfa szilánkok használatát, amikor kedvenc finomságait grillezi. Meg fog lepődni, milyen csodálatosan megváltoztatják az egész étel ízét és aromáját.  

    Az esti grillezéshez állítson fel lámpákat, fáklyákat vagy - ami még lélegzetelállítóbb - látványos és biztonságos hordozható tűzrakóhelyeket a helyszínen. Ez egy kis luxust és egyediséggel ruházza fel az egész grillezést. A keletkező hatás mellett a tűzrakóhelyek hőt is szolgáltatnak, vagy egész évben használhat akár egy hősugárzót is.

    Ha szúnyogok és más rovarok miatt aggódik, helyezzen el rovarriasztó gyertyákat a környéken, vagy "retro csínyként", osztogasson légycsapókat a vendégeknek. :) Általuk a bosszantó rovarok elűzése szórakoztatóvá válik.

    Gondoljon kényelmes ülőalkalmatosságokra vagy társasjátékokra a vendégek (és különösen a gyerekek) szórakoztatására, amíg az ételek elkészülnek.

    Barbecue

    FELEDHETETLEN ÉTELEK KÉSZÍTÉSE

    A legfontosabb dolog, amit mindenki emlékezetében megőriz egy grillpartiról, az az étel. Varázsolja el vendégeit valami újdonsággal, amit eddig még nem készített nekik. Kolbászt és virslit már ismerik, próbáljon ki új recepteket. 

    Egy minőségi grillben kenyeret, zsemlét, sőt pizzát is süthet. A húst füstölheti, ami azt jelenti, hogy 10-12 órán át grillezi alacsony, 80 °C hőmérsékleten. Készítse elő a grillezett zöldségeket (kukorica, cukkini, paprika, hagyma, fokhagyma, spárga, ... de a gombát is) és a burgonyát fóliában. Próbáljon ki új pácokat a húsokhoz, például minőségi whiskey  (a pácot a grillezés előtt törölje le a húsról), vagy grillezze a minőségi marhahúsból készült steakeket pác nélkül. 

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    Meglepetés lehet egy burger tépett sertéshúsból vagy grillezett hal is. Használhat cédrusfa deszkát, hogy megakadályozza a halak megégését grillezés közben. 20 percre vízbe áztatjuk, majd megszárítjuk, rátesszük a halat, és grillezzük. A hőmérséklet elpárologtatja a vizet, ami egyben a halak füstölését is eredményezi. Sajtot is grillezhet, próbálja ki például az ostyepkát. Vagy gyümölcsöt (rövid ideig), vagy akár a tofut.

    Grillezés

    Barbecue

    GONDOLJON SAJÁT MAGÁRA IS

    Amikor valamilyen különlegességgel kedveskedik a vendégeinek, összpontosítsa a figyelmét a saját jólétére is. Finom ételek csak ott születnek, ahol szeretettel készítik őket. Ezért jól teszi, ha olyan dolgokat használ, amelyek élvezetesebbé teszik a grillezést. Mi is tartozik ide?

    Különösen a cégek számára, ezek mindenképpen a minőségi grillrácsok fogantyúkkal, amelyek könnyen kezelhetővé teszik őket. Talál speciálisan kialakított rácsokat a halak grillezéséhez. És ne hagyja figyelmen kívül a grilleket, amelyek egészségesebbé teszik a grillezést. Ezeknek köszönhetően a hús zsírja nem a tűzbe csöpög, hanem a tűzhelyről lecsöpög.

    A profi szakácsok értékelni fogják a teljes grillező szerszámkészletet, míg a nyaraló "grillezők" elégedettek lesznek egy teljes grillező szerszámkészlet alapvető szerszámaival: csipesz, villa és forgatólapát. Mégse szeretné magát leégetni! :)

    A jó befűtés is ugyanolyan fontos. Vagy legalábbis grillsütő begyújtása. :) Szerezzen be jó minőségű szenet és brikettet, segítsen magának tűzgyújtóval és gyufával. 

    Végül van itt egy dolog, amiről azt gondolhatja, hogy haszontalan, de egy nap talán megmenti a bőrét. (vagy legalábbis tiszta ruháját) :) - egy jó minőségű és erős kötény. Amit egy igazi grillmester nem hagyhat ki! Ajánljuk ezt - nyakkötényt lángok mintájával. Vagy beruházhat egy bőrköténybe. Nagyszerű a grillezéshez, mert stílusosan néz ki, elvezeti a hőt és gondol a biztonságára (nem gyullad meg).

    És persze - grill. Ha igazán jó ételt akar készíteni, akkor egy igazán jó grillre is szüksége lesz. Ez nem a legdrágábbat jelenti, hanem az ÖN számára megfelelőt. Hogyan válasszunk egyet és mire kell figyelnie a grill kiválasztásakor, eláruljuk a cikkben. 

    Boltunkban itt mindent megtalál, ami egy nagyszerű grillezéshez szükséges.

    Grillezés

    Copyright © 2018 Profi Vision, Ltd, All rights reserved

    Author: profikuchar.sk

    Képek forrása: istockphoto.com

    Ha tetszett a cikk, ossza meg bátran barátaival. 

    Hogyan teszi különlegessé a grillezést? Ossza meg velünk tippjeit a cikk alatti hozzászólásokban.


    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • MARINÁLÁS - egy apró dolog, ami nagy különbséget jelent
      Cikkek
      3. 6. 2018
      2 perc olvasási idő

      MARINÁLÁS - egy apró dolog, ami nagy különbséget jelent

      A megfelelő pác a jó ételeket még jobbá teszi - megpuhítja, ízesíti, megakadályozza az étel kiszáradását, és még a főzési időt is csökkenti. Ha egyszer már elsajátította a megfelelő pácolás alapjait, bármit, ami csak az eszébe jut - a bébihagymától a ropogós steakig - igazi csemegévé varázsolhat.

    • Hogyan grillezzünk egészségesen?
      Cikkek
      10. 8. 2017
      2 perc olvasási idő

      Hogyan grillezzünk egészségesen?

      Valószínűleg már több cikket is olvasott arról, hogy a grillezés ártalmas az egészségre. Akkor miért állítjuk, hogy a grillezés mégis egészséges?

    • Meleg és hideg füstölés
      Cikkek
      11. 8. 2017
      5 perc olvasási idő

      Meleg és hideg füstölés

      Sokan nem törődünk sokat a grillezés során történő hőkezelési eljárással. Gyakran csak azt tartják fontosnak, hogy a brikett a lehető legmagasabb hőmérsékletre hevüljön, a lángok pedig minden másról gondoskodnak ...

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    ChefsChoice Pengo spa Vogue Profikuchar.sk Furmis

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes