Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekMARINÁLÁS - egy apró dolog, ami nagy különbséget jelent
    Cikkek
    3. 6. 2018
    2 perc olvasási idő

    MARINÁLÁS - egy apró dolog, ami nagy különbséget jelent

    A megfelelő pác a jó kiindulási ételeket még jobbá teszi - megpuhítja, ízesíti, megakadályozza az étel kiszáradását, és még a főzési időt is csökkenti. Ha egyszer már elsajátította a megfelelő pácolás alapjait, bármit, ami csak eszébe jut - a bébihagymától a ropogós steakig - igazi csemegévé varázsolhat.
    A cikk szerzője Janka Snopková
    MARINÁLÁS - egy apró dolog, ami nagy különbséget jelent
    A megfelelő pác a jó kiindulási ételeket még jobbá teszi - megpuhítja, ízesíti, megakadályozza az étel kiszáradását, és még a főzési időt is csökkenti. Ha egyszer már elsajátította a megfelelő pácolás alapjait, bármit, ami csak eszébe jut - a bébihagymától a ropogós steakig - igazi csemegévé varázsolhat.
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    A mai napon elhozzuk önöknek főzősorozatunk következő részét, amelyben rendszeresen bemutatunk egyet a híres főzési technikák közül. Bár néhány ismerős lehet, mások teljesen újak lesznek. Tekintse a sorozatot inspirációként, hogy kipróbáljon valami újat, hogy így a konyhája soha ne legyen unalmas! :) Ma a pácolásról lesz szó.

    MARINÁLÁS - egy apró dolog, ami nagy különbséget tesz

    A megfelelő páccal az alapvető élelmiszerek még jobbá tehetők - megpuhítja őket, ízesíti őket, megakadályozza az ételek kiszáradását, sőt, még csökkenti a főzési időt is. Ha elsajátítja a megfelelő pácolás alapjait, bármit, amit csak el tud képzelni, igazi csemegévé varázsolhat - az újhagymát a ropogós steakhez. :) A pácolás szintén népszerű módja az ételek elkészítésének, például a grillezéseken. Egy nagyszerű grillpác (vagy egyesek számára egy grillserpenyő :) segít abban, hogy a grillezés minden vendég számára élvezetes legyen.

    A pácolás 4 alapvető összetevőre támaszkodik: 

    1. egy jó grillpác. egy alapvető élelmiszer, 

    2. egy jó minőségű olaj, 

    3. só és 

    4. egy savas összetevő, ami lehet citromlé, ecet, bor, kefir vagy joghurt.

    Hogyan kell elkészíteni a pácot és mennyi ideig kell pácolni?

    Egy tálban összekeverjük az olajat, a sót, a savas összetevőt és és fűszereket. Használhat fűszernövényeket, mustárt, pestót, fokhagymát, chilit, paradicsompürét... stb. Adja hozzá az alapvető élelmiszert a keverékhez, keverje össze és tegye hűtőbe.

    A pácolás időtartamát a pác típusához igazítsa: a felszeletelt zöldségeket egy ideig pácolni lehet, a halakat és a tenger gyümölcseit több ideig, a csirke esetében több órán át, marha- és sertéshús esetében még tovább. Az érlelt sajtok több napig is maradhatnak a pácban.

    Melyik edényt használjuk?

    A pácolásra leginkább alkalmas edények az üveg- és porcelánedények, amelyek nem hagynak utóízt és nem reagálnak a savakra.

    Néhány tipp és trükk, amit értékelni fog

    SÓZZÓN ÓVATOSAN: A só puhít és ízt ad, de az élelmiszerekből is kivonja a vizet. Ezt a következőképpen oldhatja meg. Sózza az ételeket főzés közben vagy után. Vagy úgy, hogy az élelmiszerről közvetlenül a főzés előtt eltávolítja a vizet egyszerűen egy konyhai törlőkendővel leszárítja.

    INKÁBB HÍGABBAN: Kerülje a túlságosan sűrű pácokat, amelyeknél kevés az esélye annak, hogy felszívódjanak.

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    MINDIG LETÖRÖLNI: A főzés előtt törölje le a pácot az ételről.

    MI LEGYEN A MARADÉKKAL: soha ne tegye el a pácot későbbi pácoláshoz. Inkább hígítsa borral, tejszínnel vagy paradicsomlével és készítsen belőle szószt. 

    Ha tetszett a cikk, ossza meg bátran a barátaival. 

    Copyright © 2018 Profi Vision, s. r. o., Minden jog fenntartva

    Author: profikuchar.sk

    Képek forrása: istockphoto.com

    Képek forrása: istockphoto.com

    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • KONFITÁLÁS - egy különlegesség, amely francia hangulatba hozza konyháját
      Cikkek
      16. 5. 2018
      3 perc olvasási idő

      KONFITÁLÁS - egy különlegesség, amely francia hangulatba hozza konyháját

      Ma egy főzési technikákról szóló cikksorozat első darabját mutatjuk be, amelyet rendszeresen készítünk majd Önöknek. A téma a KONFITÁLÁS, ami egy Franciaországból származó különleges ételkészítési technika. Mi a különleges a konfitálásban, és miért olyan népszerű ez a technika?

    • POSÍROZÁS - még a legfinomabb ételek sem esnek szét, lédúsak és ízletesek maradnak
      Cikkek
      23. 5. 2019
      2 perc olvasási idő

      POSÍROZÁS - még a legfinomabb ételek sem esnek szét, lédúsak és ízletesek maradnak

      A kész ételek befejezéseként alkalmazott eljárás. Ez abból áll, hogy alkoholt öntünk rájuk, amit aztán meggyújtunk. Az így készített étel kevésbé lesz zsíros és erősebb ízt kap. A flambírozás kiválóságának legnagyobb titka a vizuális hatás. Elhozzuk a pontos eljárást, fontos alapelveket és szuper tippeket.

    • Sajnálja a libákat és a kacsákat? Készítsen hamis Foie Gras-t
      Cikkek
      27. 3. 2019
      4 perc olvasási idő

      Sajnálja a libákat és a kacsákat? Készítsen hamis Foie Gras-t

      Az ínyencek nem engednek belőle, a természetvédők pedig elítélik. Hogyan készül pontosan a Foie Gras, miért olyan drága, és hogyan lehet olcsóbb alapanyagokból előállítani különleges ízét?

    • BLANSÍROZÁS - az élelmiszerek szín- és ízmegőrzése
      Cikkek
      17. 7. 2018
      1 perc olvasási idő

      BLANSÍROZÁS - az élelmiszerek szín- és ízmegőrzése

      A főzésről szóló cikksorozatunk következő részében a blansírozásról lesz szó. Tudja, hogyan kell helyesen blansírozni, és mikor érdemes ezt a módszert alkalmazni?

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    Suecos B&C Chicopee Turbovac LP Professional

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes