Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekA grillezést az egészségünk is megsínyli. Hogyan grillezzünk egészségesen és ízletesen?
    Cikkek
    10. 8. 2019
    4 perc olvasási idő

    A grillezést az egészségünk is megsínyli. Hogyan grillezzünk egészségesen és ízletesen?

    Milyen is lenne a nyár egy jó kis grillezés nélkül a család és a barátok társaságában? De talán már Ön is rájött, hogy az így elkészített ételek nem a legelőnyösebbek a szervezetünk számára. A táplálkozási szakértő néhány remek tippet ad arra vonatkozóan, hogyan élvezheti a grillezést anélkül, hogy aggódnia kellene az egészsége miatt.
    A cikk szerzője Janka Snopková
    A grillezést az egészségünk is megsínyli. Hogyan grillezzünk egészségesen és ízletesen?
    Milyen is lenne a nyár egy jó kis grillezés nélkül a család és a barátok társaságában? De talán már Ön is rájött, hogy az így elkészített ételek nem a legelőnyösebbek a szervezetünk számára. A táplálkozási szakértő néhány remek tippet ad arra vonatkozóan, hogyan élvezheti a grillezést anélkül, hogy aggódnia kellene az egészsége miatt.
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Olvassa el egy táplálkozási szakértő tippjeit és trükkjeit az egészséges és pihentető grillezéshez.

    Milyen is lenne a nyár egy jó kis grillezés nélkül a család és a barátok nagyszerű társaságában? De talán már Ön is rájött, hogy az így elkészített ételek nem a legelőnyösebbek a szervezetünk számára. A a Szlovák Köztársaság Közegészségügyi Hivatalának szakértői szerint a grillezés során fellépő magas hőmérséklet miatt rákkeltő anyagok képződnek. Az oktató és táplálkozási tanácsadó, Zdenka Havettová néhány remek tippet ad arra vonatkozóan, hogy hogyan élvezheti a grillezést anélkül, hogy aggódnia kellene az egészsége miatt.

    Egészséges grillezés

    Hogyan is kell megfelelően grillezni?

    A szakember azt javasolja, hogy ne grillezzünk túl gyakran - legfeljebb hetente egyszer, de ami a legfontosabb, grillezzen jó minőségű húst, és alacsonyabb hőmérsékleten. Kerülje el a 200 Celsius-fok feletti hőmérsékletet. Inkább hosszabb ideig, de lassabban. Akkor a hús belülről jól átsül, kívülről pedig nem ég meg. Grillezéshez a baromfi, vörös húsok alkalmasak, de ne feledkezzünk meg a halakról és a tenger gyümölcseiről sem. Egy jó pisztrángot a grillen nem lehet elrontani. :)

    Tanács a profitól: Ne feledje, hogy  grill megfelelő kiválasztása is fontos

    Ne csak húst grillezzen

    A grill, a hús mellett zöldségeket is adjon hozzá. Például cukkinit, padlizsánt, hagymát, paradicsomot, paprikát vagy csillagtököt. "A zöldségekhez készíthetünk pácot olívaolajból és friss fűszernövényekből. Javaslom, hogy a maximális hőmérséklet 180 fok legyen." tanácsolja Zdenka Havettová. Otthonában a húsok és zöldségek mellett tempehet, tofut vagy kukoricát is grillen készítenek.

    Egészséges grillezés

    Válassza ki a megfelelő köreteket

    Hagyja ki a jól bevált kenyeret és minden grillezett ételhez készítsen salátát is. "A grillezett az ételek túlmelegítik a szervezetet, így okosan csökkentheti ezt a hatást. Tény, hogy nyáron az ételek elkészítésének jobb módja a párolás,blansírozás vagy csak rövid főzés. A grillezéssel járó forró nyári időjárás miatt a test, " mondja a szakértő, extrém módon "túlmelegedhet". 

    A köretekhez azt tanácsolja, hogy adjunk hozzá reszelt gyömbért és tormát, esetleg fehér és piros retket, amelynek enyhén csípős jellege van. Fűszerezheti friss és szárított fűszernövényekkel és jó minőségű szójaszósszal.

    Az apró ume-ecet nevű csoda

    Zdenka Havettová nem tudná kihagyni a zöldség salátákról az ume-ecetet. Ez egy sós-savanyú természetes gyümölcslé, amelyet természetes erjesztéssel készül, és teljes mértékben helyettesítheti a klasszikus ecetet. Egyébiránt enyhíti a gyomorbántalmakat és serkenti az emésztést.

    Egészséges grillezés

    Mit kell a grillezéskor inni?

    Noha valószínűleg nem hangzik túl vonzóan, a válasz a víz. "Az enyhén szénsavas ásványvíz még elfogadható. A szervezet már így is túlterheltek lesz az ételekkel, így a víz elég ahhoz, hogy könnyítsen a terheken mentával" ajánlja a táplálkozási szakértő.

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    A jó hangulat szinte főnyeremény

    A jó közérzet, a kellemes hangulat és vidám társaság gyakran többet tehet az egészségünkért, mint egy szekérnyi saláta. A gondolkodásmód a testünk működésének alfája és omegája, ezért ne stresszeljen, és élvezze a kellemes nyári estéket, amelyek még egyáltalán nem értek véget.

    Egészséges grillezés

    RECEPTEK: Egészséges grillpácok

    Marinádok alkalmas baromfihúsokhoz

    Hozzávalók: 3 gerezd fokhagyma, 2 evőkanálnyi finomra reszelt gyömbér, 5 evőkanál olaj, 2 evőkanálméz, 5 evőkanál jó minőségű szójaszósz.

    Elkészítés: A fokhagymát szétnyomjuk és hozzáadjuk a reszelt gyömbérhez. Adjuk hozzá az összes többi hozzávalót. Ha a pác túl sűrű, adjunk hozzá több olajat vagy szójaszószt.

    Egyszerű pác csirke- vagy halkülönlegességekhez a grillen

    Hozzávalók: Víz, cukor, borecet, gyümölcs

    Elkészítés: Készítsen édes-savanyú sós páclét vízből, cukorból és gyümölcsből és borecetből, adjunk hozzá apróra vágott gyümölcsöt - csirkéhez, halhoz, csirkéhez, halhoz vagy garnélarákhoz kiváló.

    Egészséges grillezés

    RECEPEK: Friss saláták

    Sárgarépa-karalábé saláta

    Hozzávalók:1 nagy sárgarépa, ½ karalábé, 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem, 1 evőkanál almaecet vagy ume-ecet

    Elkészítés: Tisztítsuk meg és reszeljük finomra a zöldségeket. Keverje bele a petrezselymet, az almaecetet vagy az ume-ecetet. Mindent jól keverjen össze, és hagyja legalább 15 percig.

    Cékla saláta tormával

    Hozzávalók: 2 db közepes méretű cékla, 1- 2 evőkanál reszelt torma, 1 evőkanál ume-ecet

    Elkészítés: A főtt céklát durván lereszeljük. Adjuk hozzá a finomra reszelt tormát és fűszerezzük ume-ecettel. Mindent jól keverjük össze, és díszítsük a salátát metélőhagymával vagy petrezselyemmel.

    Zdenka Havett

    Zdenka Havettová, táplálkozási tanácsadó, előadó, Az egészségedről van szó

    Copyright © 2019 Profi Vision, s. r. o., Minden jog fenntartva

    Fotó: Z. archívum. H., istockphoto.com

    Ha tetszett a cikk, ossza meg a barátaival.


    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • Melege van? Tökéletes felfrissülésben lesz része a kertjeinkben
      Cikkek
      30. 7. 2019
      3 perc olvasási idő

      Melege van? Tökéletes felfrissülésben lesz része a kertjeinkben

      Próbáljon ki valami újat a konyhájában. Valószínűleg már hallott a posírozásról. Mi is pontosan a posírozás? Hogyan kezdjünk hozzá? Az eljárások, tippek és tanácsok megtalálhatók a cikkben.

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    SOL Hygiplas Cook King Profikuchar.sk Kegel

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes