Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekFőzzön szenvedéllyel, ezek az ízletes afrodiziákumok a segítségére lesznek
    Cikkek
    10. 2. 2021
    6 perc olvasási idő

    Főzzön szenvedéllyel, ezek az ízletes afrodiziákumok a segítségére lesznek

    Keltse fel a szerelem iránti étvágyát a szexi összetevők megfelelő kiválasztásával. Gyengéd, csiklandós, forró, szeretetteljes - ilyennek kéne lennie a szerelmével töltött Valentin-napi estének. Ha nem használja ki az éttermi ajánlatokat egy kész romantikus vacsorára, akkor a szerelmi vágy ízeit otthon is megteremtheti.
    A cikk szerzője Janka Snopková
    Főzzön szenvedéllyel, ezek az ízletes afrodiziákumok a segítségére lesznek
    Keltse fel a szerelem iránti étvágyát a szexi összetevők megfelelő kiválasztásával. Gyengéd, csiklandós, forró, szeretetteljes - ilyennek kéne lennie a szerelmével töltött Valentin-napi estének. Ha nem használja ki az éttermi ajánlatokat egy kész romantikus vacsorára, akkor a szerelmi vágy ízeit otthon is megteremtheti.
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Keltse fel a szerelem iránti étvágyát a szexi összetevők megfelelő kiválasztásával.

    Gyengéd, csiklandós, forró, szeretetteljes - ilyennek kéne lennie a szerelmével töltött Valentin-napi estének. Ha nem használja ki az éttermi ajánlatokat egy kész romantikus vacsorára, akkor a szerelmi vágy ízeit otthon is megteremtheti. Garantáltan már most is van néhány afrodiziákum a hűtőszekrényében vagy az éléskamrájában, amelyeket belevarázsolhatja a szerelmesek napján felszolgált ételekbe.

    "Az afrodiziákumok olyan anyagok, amelyek jobb véráramlást biztosítanak a nemi szervekben, növelik a nitrogén-oxidot, sőt egyesek közvetve még a férfi hormon, a tesztoszteron és a női hormon, az ösztrogén termelését is serkentik, így növelve a libidót" - magyarázza a séf Branislav Michalcik, hozzátéve, hogy az élelmiszerekben található afrodiziákumok elősegítik a szexuális vágyat, a szenvedélyt, és sok embernél a jobb erekcióra is hatással van.

    Afrodiziákum

    Az afrodiziákumok sztárjai között garantáltan a tenger gyümölcsei, elsősorban az osztriga és néhány halfajta. Még a klasszikus lazac is, a benne lévő 3 omega zsírsavval és a rengeteg vitaminnal, képes szenvedélyet gerjeszteni. 

    A szív alakú és szerelemszínű gyümölcsök - eper és alma, gránátalma és füge - szintén csiklandozzák az érzékeket, és izgalmas pillanatokat idéznek elő. A papaya, az ananász és a gyömbér is hasonló párkeresők, a chili paprikák pedig a partnerek közötti forróságot hevítik fel. 

    Az afrodiziákumok közé tartoznak olyan összetevők is, amelyek nem annyira csábítóak, de hozzájárulhatnak az intim pillanatokhoz: brokkoli, zellerszár, fokhagyma és hagyma.

    Afrodiziákum

    Fűszerezze meg a kapcsolatát

    Klisének hangozhat, de a fűszerek helyes megválasztása valóban segíthet abban, hogy a kapcsolata izgalmasabb legyen. A Valentin-napi vacsora elkészítésekor használjon fahéjat, édesgyökeret, bazsalikomot, sáfrányt, szerecsendiót vagy kakaót, és ne feledkezzen meg a bazsalikomról sem. 

    Naná, hogy csokoládé vagy méz nem elég a Valentin-napon - a szenvedélyes éjszaka nem csak abból áll, hogy tányérról eszik őket. Egy pohár vörös bor vagy egy csésze minőségi kávé - minden cseppben afrodiziákum van, ezért inkább a minőségre, mint a mennyiségre adjunk. 

    A szexi konyhai segítők között nem utolsósorban a dió és a diófélék. "A legnagyobb afrodiziákum hatású a mandula, a fenyőmag, a pisztácia és a mi diónk" - teszi hozzá Branislav Michalčík. 

    Receptek romantikus hangulatban

    Receptek romantikus hangulatban Merítsen ihletet Branislav Michalčík séf receptjeiből. A megfelelő hangulat megteremtéséhez a lehető legtöbb afrodiziákumot tartalmazó ételt használt fel. 

    Lososový tatarák

    Előétel: Lazac steak avokádópasztával és kaviárral, sáfrányos vajas gratinált bagettel

    Hozzávalók:

    150 g hűtött, bőr nélküli lazac, 1/2 citrom, 1 avokádó, 60 g sótlan pisztácia, 80 g zellerszár, 80 g vaj, 0,5 g őrölt sáfrány, egy szál friss kapor, tengeri só, őrölt fehér bors, 1 francia bagett, ribizli a díszítéshez

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    Elkészítés: A lazacot a sós pisztáciával, a zellergumót, a zellert, a vajat, a sáfrányt, a friss kaprot, a tengeri sót, az őrölt fehér borsot és a ribizlit a körethez:

    A pisztáciát enyhén megpirítjuk, hagyjuk kihűlni, és késsel apróra vágjuk. Vágjuk félbe az avokádót, és kanállal kanalazzuk ki. Egy tálban keverjük össze a pisztáciát, a sót és a borsot, majd villával pépesítsük simára. A lazacot szárazra paskoljuk, és késsel vékony csíkokra, majd kis kockákra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, citrommal meglocsoljuk, néhány csepp olívaolajjal és apróra vágott kaporral ízesítjük, és összeforgatjuk. A tálformákbazúzzuk össze az avokádó keveréket, majd az elkészített lazac tetejére tegyük a kaviárt. 

    A megpuhított vajat alaposan összekeverjük a sóval és a sáfránnyal, megkenjük vele a felszeletelt bagettet, hozzáadjuk a finomra vágott szárzellert, és a sütőben, grillfunkcióval aranybarnára sütjük.

    Desszert Hot Love

    Desszert Hot Love
    Desszert: Forró szerelem - Mézeskalács epres sorbet, prosecco zselé és hűvös csokoládé dekorációval
    Mézeskalács

    Hozzávalók: 300 g kristálycukor,  7 evőkanál jó minőségű házi méz, 2 evőkanál lobogó víz, 4 evőkanál szódabikarbóna

    Elkészítés: A vizet, a mézet és a cukrot 160 °C-ra melegítjük, levesszük a tűzhelyről, és állandó keverés mellett 120 °C-ra hűtjük. Adjuk hozzá a szódabikarbónát, keverjük össze, és azonnal öntsük egy szilikonformába vagy egy sütőpapírral bélelt sütőlapra. Hagyjuk kihűlni, és törjük vagy vágjuk fogazott késsel kockákra.

    Eper Sorbet

    Mire van szüksége: 

    250 g fagyasztott eper , 4 evőkanál porcukor

    Elkészítés:Keverjük össze az epret és a cukrot, majd daráljuk le sorbetkészítővel vagy apróra vágjuk cutriban és azonnal tálaljuk.

    Prosecco zselé

    Szükséges:3 dcl prossecco (Valentin-napra rózsaszínű is lehet), 6 g agar,  2 evőkanál kristálycukor

    Eljárás: Forraljunk fel 1 dcl prosseccót a cukorral, adjuk hozzá az agart, tegyük félre, majd keverjük bele a maradék 2 dcl prosseccót. Keverjük össze, majd öntsük egy szilikon vagy műanyag tartályba, hagyjuk kihűlni és megszilárdulni. A zselatinnal ellentétben az agar agar szobahőmérsékleten is megszilárdul, nem foltosodik a felszínen, és nem olvad meg, ha kihűtjük. 

    Hűvös csokoládé dekoráció

    Mire van szüksége: Sötét csokoládé min. 60%, őrölt chili

    Elkészítés: A csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk, ízlés szerint őrölt chilit adunk hozzá, és félretesszük. A csokoládét állandóan kevergetve, hogy szép fényes és szilárd maradjon. A sütőpapíron készítsen rácsokat, leveleket vagy szíveket, a fantáziának nincs határa, különösen Valentin-napra. :) 

    A desszertet dióval, gyümölcsökkel vagy ehető virágokkal fejezzük be.

    Jó ízű!

    A recepteket és a cikket Branislav Michalčík készítette:

    Branislav Michalčík

    Braňo Levoča szülötte, aki több éve él Szepesújfalun (Spišská Nová Ves). A konyhában kezdett dolgozni, amikor 15 éves volt. Már gyerekkorában tudta, hogy mi akar lenni - fiatal korától kezdve szakácskönyveket és magazinokat nézegetett, és kipróbálta a főzést. Az iskola elvégzése után az olaszországi Piacenzában dolgozott. Később szakácsként dolgozott Léván, a Szlovák Paradicsomban és a Levoča Valley Resortban. Ő azonban úgy döntött, hogy a saját útját járja. Meglévő éttermek keresik meg segítségért, de új létesítmények is megkeresik, amelyek számára koncepciót készít. Mindezek mellett tanácsadási és képzési tevékenységet is folytat Szlovákia-szerte (a Cseh Köztársaságban - Olomovecben - is megkezdődik az együttműködés), magánszakácsként kóstolóvacsorákat készít, oktató szakácsként tevékenykedik, együttműködik a Szepesújvári Szállodai Akadémiával, iskolai étkezdékben segít, ahol korszerűsíti az ételek menüjét, és megismerteti a szakácsokat a konyhai munkát megkönnyítő új, modern technológiai alkalmazásokkal.

    A gasztronómiában nem akar egy helyben állni, hanem haladni és folyamatosan képezni magát. Példaképe minden okos szakács, aki motiválja és inspirálja őt. Szereti a friss, illatos és színes alapanyagokat és fűszernövényeket, és lenyűgözik az új ízek és merész kombinációk. A főzés a szenvedélye. Szabadidejét szeretett családjának - feleségének és kislányának, Noeminek - szenteli. Rengeteg ötlete és terve van a jövőre nézve, drukkolunk neki!

    Copyright © 2021 Profi Vision, s. r. o., Minden jog fenntartva.

    Fotó: Profi Vision, s. r. o., Minden jog fenntartva.

    Fotó: Profi Vision, s. r. o., 2021: www.istockphoto.com, recept szerzője

    Ha tetszett a cikk, bátran ossza meg a barátaival.


    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • Afrikai harcsa - egy fehérjével teli csemege + RECEPT
      Cikkek
      18. 2. 2019
      3 perc olvasási idő

      Afrikai harcsa - egy fehérjével teli csemege + RECEPT

      Az afrikai harcsa népszerű gasztronómiai csemege. Ez az ízletes hal biztosan elkápráztatja az ízlelőbimbókat, és ez még nem az összes jótékony hatása. Húsának minősége, alacsony zsírtartalma és magas fehérjetartalma miatt is nagyra értékelik.

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    PRISMAFOOD Favorit Berto´s Kambukka Zwilling

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes