Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekSzakácskabát - a séf ruhatárának a legfontosabb darabja
    Cikkek
    7. 11. 2017
    7 perc olvasási idő

    Szakácskabát - a séf ruhatárának a legfontosabb darabja

    A ruhák és a cipők nagyon fontosak egy szakács számára. Elsődleges feladatuk az, hogy a szakácsot a munkavégzése során megvédjék. A jó minőségű szakácsruházat és lábbeli kiválasztásával megelőzheti a sérüléseket, elcsúszásokat és égési sérüléseket. Ez azonban nem minden.
    A cikk szerzője Janka Snopková
    Szakácskabát - a séf ruhatárának a legfontosabb darabja
    A ruhák és a cipők nagyon fontosak egy szakács számára. Elsődleges feladatuk az, hogy a szakácsot a munkavégzése során megvédjék. A jó minőségű szakácsruházat és lábbeli kiválasztásával megelőzheti a sérüléseket, elcsúszásokat és égési sérüléseket. Ez azonban nem minden.
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    A ruházat és a lábbeli a szakács számára nagyon fontos. Mindenekelőtt azért vannak, hogy megvédjék a szakácsot a munkája közben. A jó minőségű szakácsruházat és lábbeli kiválasztásával megelőzheti a sérüléseket, megcsúszik vagy megégeti magát, amikor forró konyhában dolgozik. De ez nem minden. Divat, esztétika és a és a személyzet megjelenésére való odafigyelés a munkahelyen. A profi éttermek és szállodák konyhái nem engedhetik meg maguknak, hogy a szakácsok (főleg a főszakács) ne megfelelő ruházatban és lábbeliben legyenek.

    A gasztronómia színvonalának emelkedése nagy hangsúlyt fektet a személyzet megjelenésére. Az archív fényképeken a a múltból, láthatjuk a híres francia séfeket és asszisztenseiket szakács egyenruhában, kötényben és magas sapkában és minden vakítóan fehér. Ez a szín a konyha tisztaságát és a séf precizitást jelképezi. Manapság számtalan szín, minta közül lehet választani, stílusok, anyagok, szabásvonalak, és minden szakács kiválaszthatja, hogy mi az, ami neki tetszik a legjobban. Ezúttal a szakácsok ruhatárának egyik legfontosabb darabját, a szakácskabátot vesszük górcső alá.

    Mi az a szakácskabát?

    A séfek öltözékének a legfontosabb és leglátványosabb része a szakácskabát (vagy szakácsblúz vagy -ing). Ez a ruházatának az alapvető eleme, ami a szakácsot saját magát és a munkáját jellemzi, a művészetét és az egész éttermet. Egyúttal úgy tervezték, hogy megvédje a szakács felsőtestét az égési sérülésektől vagy más sérülésektől.

    A szakácskabátnak automatikusan kell hozzátartoznia a séf ruházatához, pláne a különböző gasztronómiai rendezvényeken, versenyeken, gasztrofesztiválokon, eseményeken, amikor közvetlenül a vendégek előtt szolgálják fel az ételt és egyéb reprezentatív célokból.

    Színes szakácskabátok

    A klasszikus és legszélesebb körben használt szakácskabát fehér színű. De a sötét színek is előtérbe kerülnek, amint azokat az egyes szakácsok praktikusabbnak találják. Nem látni annyira rajta az igénybevételt a munka során sem az elkoszolódást (kivéve a lisztet) :) Az éttermek választhatnak, hogy a séf ruházatát a cég színeihez igazítják, vagy a szakácsok valamilyen más színhez, mintákhoz vagy a különböző szín- és szabáskombinációkhoz ragagszkodnak.

    Kedvencek, mint például a betétek és a szegélyek a vállon, az ujjakon, a galléron vagy a zseben a szakácskabáttól eltérő színkombinációban. A lehetőségek végtelenek.

    Anyag

    A jó minőségű szakácskabátnak szellős anyagból kell készülnie. A szakács megjelenése fontos, ahogy már említettük, de a szakácsnak szüksége van arra is, hogy szintén jól érezze magát benne. A szakácskabát a következő anyagokból készülhet:

    100% pamutból készült szakácskabátok: Hagyományosan kedvelt. Ezek a szakácskabátok kényelmes viseletek, és elegendő védelmet nyújtanak a szakácsnak a munka során. A pamut azonban gyűrődik (vasalni kell) és kevésbé izzadságszívó.

    Polipamut szakácskabátok: Ez a pamut és a poliészter keveréke. A leggyakoribb arány 65% poliészter, 35% pamut, de más arányokat is használnak. A poliészternek köszönhetően a kabátok nedvszívóbbak, kevésbé gyűrődnek, kereskedelmi célokra alkalmasak, ugyanakkor kellően védi a szakácsot, amikor dolgozik. Nem kell aggódnia, hogy a poliésztertartalmú pamutot kényelmetlen lesz viselni. A legmodernebb szövetgyártási technológiáknak köszönhetően még ezek a szakácskabátok is nagyon kényelmesek.

    Mikroszálas szakácskabátok: A jelenlegi szenzáció. Az úgynevezett mikroszálas, amely egy nagyon finom szintetikus fonal. A mostani szakácsok kedvenc alapanyaga, mivel a mikroszálas szakácskabát extra könnyű, a szakács szó szerint nem érzi, hogy bármit is viselne. Gyűrődésmentes, és nem kell vasalni. Vízálló is lehet, és a szakács szárazon és szagtalanul hordhatja egy zsúfolt műszak alatt, még a legforróbb konyhában is. Mindezen előnyei mellett a szakácskabát továbbra is elegáns és alkalmas reklámcélú viseletként is.

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    Tencel szakácskabát eukaliptusz rostból : Újdonság a piacon. Az alapanyaga a Tencel szerves rostszálak előállításához használt faanyag a gyorsan növő eukaliptuszfákból, amelyeket peszticidek és műtrágyák használata nélkül, ültetvényeken termesztenek. Ez biztosítja a felesleges nedvesség hibátlan elpárolgását, segít fenntartani az optimális testhőmérsékletet és kiváló kényelmet biztosít. Az anyag puha és kellemes tapintású, és nem veszti el a tulajdonságait még több mosás után is. Viseléskor érezni a hűsítő hatást és szagcsökkenés. Kifejezetten szakácskabátok gyártására szánt anyag :)

    Hálózat: A szakácskabát kiegészíthető hálós anyaggal, hogy kiemelje a könnyű viselést és a kényelmet. munka közben. A szellőző háló a teljes hátrészre vagy csak egy részére helyezhető, vagy akár a hónaljra is. Ez a légáteresztő anyag a szakácskabátba simul, és szabad szemmel nem látható (ne úgy elképzelje el, mint egy csúnya perforált szövetet :). A szakácskabát akár teljes egészében hálóból is készülhet.

    A háló helyett egyes szakácskabátok egyszerűen csak légáteresztő lyukakkal (különösen a hónaljban) készülnek.

    Gombok a szakácskabáton vs. szegecsek

    A szakácskabátok gombos vagy patent záródásúak. praktikus patentekkel, így könnyen felvehetők.

    A gombok a szakácskabátok hagyományos kiegészítői. Egy vagy két sorban vannak elhelyezve, ez alapján sorolják a szakácskabátokat az egysoros vagy a kétsorosok közé. A gombok gomba alakúak (a mandzsettagombokhoz hasonlóan). Csak a gomb felső része látható. Nagyon szépen harmonizálhatók a kabát színvilágához, és elegáns Ruhadarabbá teszik. Különböző színekben és esetleg mintával kaphatók. (dekoratív vagy szórakoztató). A gombokat mosás előtt el kell eltávolítani.

    A szakácsok tudnak egy nagyszerű trükköt. Ha a kétsoros kabát elöl piszkos, csak hátrafelé gombolja, és varázspálca ütésre a szakácskabát ismét tiszta lesz :)

    A patentek egyre népszerűbbek. Nem kell levenni a kabátról mosás előtt, majd visszarakni. Ugyanakkor a patentes szakácskabát elegánsnak tűnik, mert egy ilyen rögzítés általában rejtett. A szakácsruházatot gyártó vezető cégek gondoskodnak arról, hogy a szakács ne érezze a patentokat közvetlenül a testén. Ezért a kabát alá plusz szövetet varrnak, a fém és a bőr közvetlen érintkezésének megakadályozása érdekében.

    Zseb

    A szakácskabátok zsebbel is kiegészíthetők - mellkasra vagy az ujjakra. Ez fokozza a szakácskabát eleganciáját, de különösen fontos a gyakorlatiassága. A szakács a zsebében tárolhatja a szükséges tárgyakat munka közben olyan apróságokat, mint a jegyzetfüzet, toll, kóstolókanál stb.

    Rövid vagy hosszú ujjú?

    A szakácskabát rövid vagy hosszú ujjal is készülhet. A hosszú ujjú kimondottan alkalmas reprezentációs célokra. A legtöbb szakács számára a rövid ujjú a praktikusabb választás, ha rutinszerűen forró konyhában dolgozik. 

    Női szakácskabátok

    Manapság már nem feledkezünk meg a szakács divatról, ami a hölgyeket illeti. Végtére is, elsősorban ők azok, akik nemcsak a szabadidejükben, de a munkahelyen is elegánsan akarnak kinézni. A szakácskabátok úgy lettek számukra kialakítva, hogy hangsúlyozzák alakjukat és nőiességüket. Különböző elemekkel is kiegészíthetők (hímzés, érdekes gombok, szegélyek stb.), és nőies színekben is elérhetők (főleg a rózsaszín és lila).

    Hímzések a szakácskabáton

    A főleg reprezentációs célokra használt szakácskabátok csodálatos befejezése. A legnépszerűbb hímzések annak a létesítménynek a logója, ahol a szakács dolgozik, valamint a szakács neve és munkaköre. Szintén gyakori, hogy különböző szervezetek logóinak hímzését adják hozzá, amelyek például szponzorálják vagy más módon támogatják a gasztronómiai ágazatban folyó munkát, vagy olyan egyesületeket, amelyek egy adott régió, állam vagy szakterület szakácsait tömörítik. A nemzeti zászló hímzése (pl. a galléron) szintén gyakori.

    A hímzés elhelyezhető gyakorlatilag bárhol. A legnépszerűbb elhelyezés a bal mellkasra (a férfi szakácskabátoknál) vagy a jobb oldalon (női szakácskabátoknál), de a képzeletnek nincsenek határai. Az ujjak, a hát, a gallér vagy a mandzsetta is hímezhető.

    A hímzés remek választás, mert tartós, a ruhadarab mosása nem befolyásolja annak minőségét, a hímzés nem fog károsodni a ruhadarab fehérítése vagy magas hőmérsékleten történő mosása és vasalása során.

    Nos? Milyen szakácskabátot választott? Nézze meg a szakácskabátok választékát is, biztosan talál egy remek darabot :)

    Copyright © 2017 Profi Vision, Ltd, Minden jog fenntartva.

    Képek forrása: profikuchar.sk, egochef.com, chefworks.com

    Ha tetszett ez a cikk, ossza meg a barátaival.


    A cikkben említett termékek

    Előző
    További
    • EGOchef DONNA női szakácskabát bordó - hosszú ujjú
      Új

      EGOchef DONNA női szakácskabát bordó - hosszú ujjú

      13 790 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Rendelésre 7-21 napon belül

      A szakácskabát mikroszálas anyagból készült, pehelykönnyű, nőies alakra szabott. Nem gyűrődik és nem kell vasalni. Patentos rög...

    • EGOchef PIZZAIOLO BLACK szakácskabát - 100% hálós
      Új

      EGOchef PIZZAIOLO BLACK szakácskabát - 100% hálós

      18 190 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Raktáron, csütörtök 3. 30. Önnél

      100% hálós. A szakácskabát teljes egészében a népszerű hálós anyagból készült. Praktikus és elegáns rejtett patentos rögzítés....

    • EGOchef szakácskabát 100% pamut -  Puppies - hosszú ujjú
      Új

      EGOchef szakácskabát 100% pamut - Puppies - hosszú ujjú

      19 490 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Rendelésre 2 héten belül

      Ennek a szakácskabátnak köszönhetően minden kulináris dzsungelben vidámság lesz! Férfi szakács kabát 100% pamutból, hátul háló...

    • Profi Birki professzionális lábbeli

      Profi Birki professzionális lábbeli

      29 000 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Raktáron, csütörtök 3. 30. Önnél

      Csúcskategóriás cipők, amelyeket a világ konyháiban egész nap használnak. Kényelmet és megkönnyebbülést nyújtanak a feszült lá...

    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • Hogy néz ki egy szálloda profi konyhája?
      Cikkek
      21. 11. 2018
      5 perc olvasási idő

      Hogy néz ki egy szálloda profi konyhája?

      Tomáš Chilý, a szlovák séf elmagyarázza a munkamódszerét, de sok érdekességet is elárul a globális szállodalánc konyhájáról. Hogyan néz ki az egyes pozíciók munkaterhelése egy professzionális szállodai konyhán?

    • A híres szakácsöltözék ötösfogat - mely ruhadarabok nem hiányozhatnak a konyhából?
      Cikkek
      9. 3. 2020
      4 perc olvasási idő

      A híres szakácsöltözék ötösfogat - mely ruhadarabok nem hiányozhatnak a konyhából?

      Milyen is lenne a nyár egy jó kis grillezés nélkül a család és a barátok társaságában? De talán már Ön is rájött, hogy az így elkészített ételek nem a legelőnyösebbek a szervezetünk számára. A táplálkozási szakértő néhány remek tippet ad arra vonatkozóan, hogyan élvezheti a grillezést anélkül, hogy aggódnia kellene az egészsége miatt.

    • Hogyan tehető jobbá a konyhai menedzsment? Az alfája és az omegája egy jó csapat.
      Cikkek
      18. 12. 2018
      4 perc olvasási idő

      Hogyan tehető jobbá a konyhai menedzsment? Az alfája és az omegája egy jó csapat.

      Tomáš Tejbus a szlovák gasztronómia terén eltöltött ideje alatt különböző pozíciók és konyhák között váltott. Véleménye szerint melyek a jól működő konyha legfontosabb eszközei?

    • A kezdő szakács tízparancsolata
      Cikkek
      13. 3. 2019
      5 perc olvasási idő

      A kezdő szakács tízparancsolata

      Minden nagy szakács karrierje valahol elkezdődött. A csodálatos ételek, a kiegyensúlyozott ízek és a több ezer elégedett vendég mögött több évnyi verejték, fáradozás, a fejlődésre és az önmaga felülmúlására irányuló fáradhatatlan erőfeszítés áll. Ha Ön is azok közé tartozik, akik professzionális kulináris karrierbe kezdtek, tíz tippet készítettünk, amelyek minden sikeres szakács karrierjének az alfája és omegája.

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    EGOchef Pengo spa Berndorf Giesser Messer ThaiKnife

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes