Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • Bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • szakemberek számára
    • férjnek és testvérnek
    • feleségnek és nővérnek
    • nagypapának
    • nagymamának
    • gyerekeknek
  • Szakácsruházat
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és félujjú ingek
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Gyermekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruházat
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ing, pincérkabátok - férfi
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Házvezetőnő
      • Pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Welness, fagylaltos - Öltözék és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés
      • Késélezők
      • Fenőkövek
      • Elektromos késélezők
      • Fenőacélok
    • Konyhai kések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Késkészlet blokkban
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekA kezdő szakács tízparancsolata
    Cikkek
    13. 3. 2019
    5 perc olvasási idő

    A kezdő szakács tízparancsolata

    Minden nagy szakács karrierjének volt valamilyen kezdete. A csodálatos ételek, a kiegyensúlyozott ízek és a több ezer elégedett vendég mögött több évnyi verejték, fáradozás, a fejlődésre és az önmaga felülmúlására irányuló fáradhatatlan erőfeszítés áll. Ha Ön is azok közé tartozik, akik professzionális kulináris karrierbe kezdtek, tíz tippet készítettünk, amelyek minden sikeres szakács karrierjének az alfája és omegája.
    A cikk szerzője Janka Snopková
    A kezdő szakács tízparancsolata
    Minden nagy szakács karrierjének volt valamilyen kezdete. A csodálatos ételek, a kiegyensúlyozott ízek és a több ezer elégedett vendég mögött több évnyi verejték, fáradozás, a fejlődésre és az önmaga felülmúlására irányuló fáradhatatlan erőfeszítés áll. Ha Ön is azok közé tartozik, akik professzionális kulináris karrierbe kezdtek, tíz tippet készítettünk, amelyek minden sikeres szakács karrierjének az alfája és omegája.
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Tíz praktikus tippet adunk, hogy segítsünk az álma megvalósításában top chef-ként.

    Minden nagy szakács valamikor valahogyan elkezdte. Csodálatos ételekért, kiegyensúlyozott ízekért és több ezer elégedett emberért évekig izzadtak, fáradoztak, és fáradhatatlanul törekedtek a fejlődésre, valamint önmaguk túlszárnyalására. Ha Ön is azok közé tartozik, akik elkezdték a profi szakács karriert, készítettünk tíz tippet, amelyek az alfája és az omegája minden sikeres szakácskarriernek.

    1. Kezd az elejéről

    Ne próbáljon meg futni, még mielőtt megtanulna járni. Emlékezzen erre, amikor úgy dönte, hogy kísérletezni fog, még mielőtt megtanul rendesen főzni. Mint mindenhol, a szakács mesterségében az alapok, megfelelően elsajátítva, a jövőjének a pillérei. Gyakorolja a kés és más konyhai eszközök magabiztos használatát. Ismételje meg és javítson az ételkészítés idején. Ismerje meg a szakmai kulináris kifejezéseit, és építse be őket a szótárába.  

    2. Tanulja meg a szeletelés művészetét

    Batonnet, carré, julienne, brunoise, chiffonade, jardiniere, payesan, macedoin... ha Ön kezdő séf, világos, hogy ez nem egy francia lecke, hanem a szeletelési technikák. Megfelelő késfogás és zöldségvágáshoz vagy egyéb dolgok vágásához, hogy a vágás pontos, gyors és ugyanakkor minimális hulladékkal járjon, igazi mesteri tudás és könyörtelen edzés kell hozzá. 

    A mai fiatal szakácsok nem csak attól függenek, hogy a tanárukat nézik a konyhában, hála az internetnek, különböző szakácsokról készült videókat nézhetnek meg akció közben. Azt is megtudhatják, hogy hol főznek a séfek, ahol megnézhetik, hogy hogyan főznek. Szerezzen be minőségi késeket és gyakoroljon, gyakoroljon és gyakoroljon. A profi késekbe való befektetés biztosan megtérül, ráadásul megfelelő ápolással évekig szuper állapotban maradnak.

    3. Hallgasson figyelmesen

    A konyhában figyeljen, érezze, szívja magába, de legfőképpen hallgassa meg, mit mondanak a tapasztaltabb szakácsok. Fogadjon be minden információt, ami eljut Önhöz, és fogadja meg őket.

    A cikk a hirdetés alatt folytatódik

    4. Soha ne halogasson

    Ha a karrierjét a a gasztronómiában komolyan gondolja, akkor tanulja meg a pontosságot. Ha időben érkezik, akkor egyértelműen demonstrálja ezt az erősségeit - az elszámoltathatóságát és a hitelességét. Azt jelzi a kollégák és a felettesek felé, hogy Önre lehet számíthatani.

    5. Mindig légy éber

    Amikor egy színész elfelejti, a rendező is emlékeztetni fogja őt, hogy semmiképpen se essen ki a szerepéből. A konya az Ön színpadja, és folyamatosan ébernek kell lennie. Felugrálással vagy a telefon nyomkodásával ...nem fog jó nevet szerezni magának. Ha még első ránézésre is úgy tűnik, hogy kevés a munka, mindig van valami, amit ki kell takarítani/pucolni.

    6. Ne félj kérdezni

    Senki sem pottyant a földre képzetten. Ha valaki új, teljesen rendben van, hogy érdeklődik a körülötte lévő dolgok iránt. Ne tartson attól, hogy ostobaságokat kérdez, és butának nézik. Nyugodtan hozzon magával egy jegyzetfüzetet, és jegyzeteljen, írja le a recepteket és a konyha működését. Sokkal gyorsabban képben lesz és beindulhat.

    7. Folyamatosan lépjen túl saját magán

    A korlátok, amelyek a leggyakrabban hátráltatnak minket, azok az elvárások, amelyeket mi magunk állítunk magunk elé. Élvezze a sikereket, de ne feledjük, hogy folyamatosan törekedjünk a fejlődésre, hogy magasabbra emeljük a mércét, és hogy legyőzzük a nehézségeinket Csak akkor juthat a csúcsra, ha könyörtelenül dolgozni fog magán. Ne féljen attól, ha hibázik. Még ezek is előrébb visznek, ha tanul belőlük.

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    8. Mise En Place - a nagy szakács mantrája

    Mise en place [mizan plas] egy francia kulináris kifejezés, melynek jelentése: "minden a helyén". A konyha előkészítésekor és a tényleges főzés és tálalás előtt használatos. A munka tökéletes megszervezéséről van szó, az összes eszközről, használati tárgyról... és összetevőkről. A híres amerikai séf, Anthony Bourdain azt állította, hogy a "Mise en place" minden jó szakács vallása. Önöknek, mint szakácsoknak, a hely a konyhában, annak állapota és készenléte az idegrendszer meghosszabbítása." 

    Így fordítson különös figyelmet a tervezésre és a szervezésre, tegyen meg mindent, amit csak lehet, készítsen el mindent, hogy lefoglalja az elméjét a tökéletes ízekkel, és ne azzal, hogy vajon hol vannak a fűszerek, vagy ki felejtette el bekapcsolni a sütőt vagy a konvektoros sütőt.

    9. Hordjon jó minőségű és tiszta szakácscipőt és ruházatot

    Ne spóroljunk a munkaruhán és a cipőn. Adjon a minőségre. A csúszásmentes cipő megóv a nedves vagy zsíros padlón való eséstől, szakácskabát minőségi anyagokból készült szakácskabát megvéd az égési sérülésektől és megóv a kellemetlen izzadságtól és szagoktól. 

    Ne feledje, hogy a konyhában viselt ruhájával önmagát, az éttermet képviseli, de ami a legfontosabb, a munkáját és az ahhoz való hozzáállását is. A konyhában legyen tiszta szakácskabátban,szakácsnadrágban, szakács  kötényben, szakácsapkában, hitelesített lábbeliben és  sapkában, szakácsruházatban és egyéb kiegészítőkben.

    10. Gondoljon magára

    Az előző kilenc ponton kívül, nagyon irreálisnak tűnik a megfelelő "munka - élet egyensúly" gondolata, higgye el, hogy ennek is van értelme. Az álma érdekében kifejtett céltudatosság, a kitartás és a kemény munka mellett, gondoljon magára és a családjára, barátokra, testmozgásra, egészséges ételekre, pihenésre, hobbira - minden, ami miatt kiegyensúlyozott, boldog és egészséges ember lesz.

    Copyright © 2019 Profi Vision, s. r. o, Minden jog fenntartva

    Forrás: ingyenesen a Chefbible-ból

    Fotó: istockphoto.com

    Ha tetszett a cikk, ossza meg bátran a barátaival.

    Mi a véleménye? Mi a fontos a neves séfként való álma felé vezető úton? Mondja el nekünk a hozzászólásokban.


    A cikkben említett termékek

    Előző
    További
    • EGOchef FLOWERS nőiszakácskabát - fehér

      EGOchef FLOWERS nőiszakácskabát - fehér

      20 390 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Rendelésre 7-21 napon belül

      Tökéletes illeszkedés minden nő számára, nőies alakra szabott, karcsú szabás. Kedvenc olasz divat a konyhában. Gyönyörű virág...

    • EGOchef KLIMA szakácskabát - hosszú ujjú
      Ajánlott

      EGOchef KLIMA szakácskabát - hosszú ujjú

      9 090 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Raktáron, szerdán 3. 22. Önnél

      Maradjon szárazon a teljes munkaidő alatt, még a legforróbb konyhában is! Rendkívül kényelmes szakácskabát mikroszálas anyagból...

    • CLASSIC szakácskés 12 cm 4582/12
      Ingyenes szállítás

      CLASSIC szakácskés 12 cm 4582/12

      38 620 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      6 db a külső raktárkészleten

      A 12 cm-es pengéjű, kisméretű, de mutatós szakácskés a Wüsthof késkollekció új tagja. Ez az innovatív kés kiváló kezelhetőséget...

    • EGOchef PIZZAIOLO BLACK szakácskabát - 100% hálós
      Új

      EGOchef PIZZAIOLO BLACK szakácskabát - 100% hálós

      18 190 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Raktáron, szerdán 3. 22. Önnél

      100% hálós. A szakácskabát teljes egészében a népszerű hálós anyagból készült. Praktikus és elegáns rejtett patentos rögzítés....

    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • Solingen - a minőségi kések és ollók híres városa
      Cikkek
      12. 3. 2018
      4 perc olvasási idő

      Solingen - a minőségi kések és ollók híres városa

      Solingen az egyetlen város a világon, amelynek a saját neve egy bejegyzett védjegy. Csak a Solingenben gyártott termékek viselhetik a "Made in Germany/Solingen" címkét. Ez a címke a minőség, a precíz kivitelezés és a hosszú élettartam garanciája.

    • Egy konyha sikere elsősorban a jó minőségű és megfelelő késben rejlik. Milyen típusú kést használjunk és mikor?
      Cikkek
      5. 2. 2018
      7 perc olvasási idő

      Egy konyha sikere elsősorban a jó minőségű és megfelelő késben rejlik. Milyen típusú kést használjunk és mikor?

      A minőségi konyhai felszerelésekkel gyorsabban, kevesebb erőfeszítéssel és jobb megjelenéssel készítheti el az ételeket. Röviden, a konyhában érdemes a minőségbe fektetni. A kés kiválasztásakor fontos a minőség, de nem ez lehet az egyetlen kritérium - a formája is fontos. Milyen késtípusokat ismerünk és melyek a legfontosabbak?

    • Hogyan kell megfelelően ápolni a szakácskéseket?
      Cikkek
      14. 2. 2018
      4 perc olvasási idő

      Hogyan kell megfelelően ápolni a szakácskéseket?

      Egy profi szakács számára a legjobb, ha minőségi szakácskésekbe fektet. Ahhoz azonban, hogy minőségüket és tartósságukat megőrizzék, megfelelően kell őket ápolni. Hogyan kezdjünk hozzá?

    • Szakácskabát - a séf ruhatárának a legfontosabb darabja
      Cikkek
      7. 11. 2017
      7 perc olvasási idő

      Szakácskabát - a séf ruhatárának a legfontosabb darabja

      A ruhák és a cipők nagyon fontosak egy szakács számára. Elsődleges feladatuk az, hogy a szakácsot a munkavégzése során megvédjék. A jó minőségű szakácsruházat és lábbeli kiválasztásával megelőzheti a sérüléseket, elcsúszásokat és égési sérüléseket. Ez azonban nem minden.

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    Kiwi Kariban Masterbuilt myrtle beach Lucifer

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes