Tedd egyedivé ruháidat minőségi gépi hímzéssel, késeidet pedig egyedi gravírozott szöveggel!

×
Profiszakacs.hu

Elégítse ki kulináris ösztöneit

+36 1 9010071
(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
+36 1 9010071(H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
  • Bejelentkezés
    Üdvözöljük ismét

    Jelentkezzen be

    Elfelejtett jelszó
    A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
    Még nincs fiókja?

    Regisztráljon és szerezzen előnyöket

    • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
    • láthatja korábbi rendeléseit
    • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
    • memorizált szállítási és számlázási információkat
    Regisztrálás
  • Regisztráció
    • Üdvözöljük ismét

      Jelentkezzen be

      Elfelejtett jelszó
      A bejelentkezéssel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához
      Még nincs fiókja?

      Regisztráljon és szerezzen előnyöket

      • törzsvásárlói hűségkedvezmény - árszintek
      • láthatja korábbi rendeléseit
      • Ugyanazt a terméket ismét megvásárolhatja
      • memorizált szállítási és számlázási információkat
      Regisztrálás
0
0,00 Ft ÁFÁ-val

AZ ÖN KOSARA ÜRES

Nem változtatunk rajta, ha már annyi hasznos árunk van?
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
0 Ft
/ 35 000 Ft
Még 35 000 Ft hiányzik az ingyenes kiszállításhoz.
MENU
Termékkategóriák
  • TOP bestsellerek
  • Ajándéktippek
    • Ajándékok profi szakácsoknak és pincéreknek
    • Ajándékok férjnek és testvérnek
    • Ajándékok feleségnek és nővérnek
    • Ajándékok nagyapának
    • Ajándékok nagymamának
    • Ajándékok gyerekeknek
  • Szakács ruházat és lábbeli
    • Szakácskabátok
      • Mikroszálas
      • 100 % pamut
      • Polipamut
      • Szellős cool vent szakácskabátok
      • Női szakácskabátok
      • Uniszex
      • Színes szakácskabátok
      • Szakácskabátok rendelésre
    • Szakácsnadrágok
    • Szakács lábbeli
      • Szakácssapkák
        • Szakácssapkák
        • Magas szakácssapkák
      • Szakácskötények - konyhai kötény
        • Nyakig érő hosszú kötények
        • Derékig érő kötények
      • Szakácspólók és galléros pólók
        • Szakácspólók
        • Szakács félujjú ingek
      • Szakács szettek
      • Gombok szakácskabátra
      • Szakácskesztyűk, MASZKOK
      • Méreten felüli
      • Zokni
      • Munkaköpenyek
      • Ajándékok gyerekeknek
      • Nyaksálak
    • Pincérruhák, cipők, kellékek
      • Pincér / csapos pénztárcák
      • Pincérnadrágok
      • Pincérlábbeli
      • Pincér blúzok - női
      • Pincér ingek és kabátok
      • Pincér félujjú ingek
      • Pincérnői szoknya
      • Pincérmellény, nyakkendő
      • Pincér / csapos kötények
      • Ruhák szobalányoknak
      • Szakács és pincér pulóverek
      • Konyharuhák, hangedlik
      • Munkahelyi wellness ruházat és lábbeli
        • Wellness ruházat és lábbeli
        • Fagylaltos öltözék
    • Késélezés és késélező eszközök
      • Késélezők
        • Kézi késélezők
        • Elektromos késélezők
      • Fenőkövek
      • Gyémánt késélezők és fenőacélok
      • Fenőacélok
        • Kerámia fenőacélok
        • Gyémánt fenőacélok
        • Krómozott fenőacélok
    • Konyhai és szakácskések
      • Késkészletek
        • Henteskés készletek
        • Steak késkészletek
        • Univerzális késkészletek
        • Zöldségkés készletek
        • Trancsírozó készlet
      • Blokk késekkel
      • A célnak megfelelő kések
        • Szakácskések
        • Damaszkuszi kések
        • Santoku kések (japán), Nakiri
        • Cukrászkések
        • Díszkések
        • Filéző kések
        • Hámozó kések
        • Henteskések
        • Lazackések
        • Paradicsomkések
        • Sajtkések
        • Zöldségkések
        • Húsvágó bárdok
        • Slicer (szeletelő) kések
        • Steakkések
        • Nyárskések
        • Univerzális kés
        • Húsvillák
        • Csontozó kések
        • Fogazott (kenyérvágó) kések
        • HACCP kések
      • Hintakések
      • Szakácstáskák késekkel
      • Konyhai ollók, manikűrkészletek, zsebkések
        • Zsebkések
        • kisollók
        • Manikűrkészlet
      • Forgatólapátok és a segítőik
        • Forgató- és tálalólapátok
        • Húsklopfoló
        • Konyhai segédeszközök
        • Csontfűrészek
      • Tokok, hordtokok
        • Hüvelyek és táskák késekre
        • Késhüvelyek és táskák késekkel
        • Késtárolás
      • Hámozók, kesztyűk
        • Burgonya-, zöldség- és gyümölcshámozól
        • Vágásbiztos kesztyű
      • Fruit Carving
        • Carving kések és szerszámok
        • Carving kászletek
    • Világmárka kések
      • IVO Cutelarias kések
        • IVO Blademaster
        • Késélezők - IVO Cutelarias
        • IVO Europrofessional
        • IVO BUTCHERCUT
        • IVO Cork
        • IVO Progrip
        • IVO Cuisimaster
        • IVO 97000
        • IVO DUOPRIME
        • IVO 206000
        • IVO Titanium EVO
        • IVO Premier
        • IVO SOLO
        • IVO ViRTU BLACK
        • IVO ViRTU GOLD
        • Fenőacélok IVO Cutelarias
        • Vágásálló kesztyű - IVO Cutelarias
      • Wüsthof
        • Wüsthof kések
        • Modellsorozat
        • Kiegészítők
        • Limitált kínálat
      • Victorinox
        • Victorinox kések
        • Victorinox kaparók
      • Berndorf
      • Giesser Messer
        • Giesser Messer kések
      • Opinel kések
      • Stalgast
      • Tsuki damaszkuszi kések
      • Zwilling
    • Gasztro berendezés
      • Élelmiszer előkészítés
        • Szeletelő gépek
    • Gravírozás
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Blog
    • Hímzés
    • Nagyker
    • Elérhetőségek
    BlogCikkekA kezdő szakács tízparancsolata
    Cikkek
    13. 3. 2019
    5 perc olvasási idő

    A kezdő szakács tízparancsolata

    Minden nagy szakács karrierjének volt valamilyen kezdete. A csodálatos ételek, a kiegyensúlyozott ízek és a több ezer elégedett vendég mögött több évnyi verejték, fáradozás, a fejlődésre és az önmaga felülmúlására irányuló fáradhatatlan erőfeszítés áll. Ha Ön is azok közé tartozik, akik professzionális kulináris karrierbe kezdtek, tíz tippet készítettünk, amelyek minden sikeres szakács karrierjének az alfája és omegája.
    A cikk szerzője Janka Snopková
    A kezdő szakács tízparancsolata
    Minden nagy szakács karrierjének volt valamilyen kezdete. A csodálatos ételek, a kiegyensúlyozott ízek és a több ezer elégedett vendég mögött több évnyi verejték, fáradozás, a fejlődésre és az önmaga felülmúlására irányuló fáradhatatlan erőfeszítés áll. Ha Ön is azok közé tartozik, akik professzionális kulináris karrierbe kezdtek, tíz tippet készítettünk, amelyek minden sikeres szakács karrierjének az alfája és omegája.
    A cikk szerzője Janka Snopková

    https://profiszakacs.hu/c/szakacskabatok

    Tíz praktikus tippet adunk, hogy segítsünk az álma megvalósításában top chef-ként.

    Minden nagy szakács valamikor valahogyan elkezdte. Csodálatos ételekért, kiegyensúlyozott ízekért és több ezer elégedett emberért évekig izzadtak, fáradoztak, és fáradhatatlanul törekedtek a fejlődésre, valamint önmaguk túlszárnyalására. Ha Ön is azok közé tartozik, akik elkezdték a profi szakács karriert, készítettünk tíz tippet, amelyek az alfája és az omegája minden sikeres szakácskarriernek.

    1. Kezd az elejéről

    Ne próbáljon meg futni, még mielőtt megtanulna járni. Emlékezzen erre, amikor úgy dönte, hogy kísérletezni fog, még mielőtt megtanul rendesen főzni. Mint mindenhol, a szakács mesterségében az alapok, megfelelően elsajátítva, a jövőjének a pillérei. Gyakorolja a kés és más konyhai eszközök magabiztos használatát. Ismételje meg és javítson az ételkészítés idején. Ismerje meg a szakmai kulináris kifejezéseit, és építse be őket a szótárába.  

    2. Tanulja meg a szeletelés művészetét

    Batonnet, carré, julienne, brunoise, chiffonade, jardiniere, payesan, macedoin... ha Ön kezdő séf, világos, hogy ez nem egy francia lecke, hanem a szeletelési technikák. Megfelelő késfogás és zöldségvágáshoz vagy egyéb dolgok vágásához, hogy a vágás pontos, gyors és ugyanakkor minimális hulladékkal járjon, igazi mesteri tudás és könyörtelen edzés kell hozzá. 

    A mai fiatal szakácsok nem csak attól függenek, hogy a tanárukat nézik a konyhában, hála az internetnek, különböző szakácsokról készült videókat nézhetnek meg akció közben. Azt is megtudhatják, hogy hol főznek a séfek, ahol megnézhetik, hogy hogyan főznek. Szerezzen be minőségi késeket és gyakoroljon, gyakoroljon és gyakoroljon. A profi késekbe való befektetés biztosan megtérül, ráadásul megfelelő ápolással évekig szuper állapotban maradnak.

    3. Hallgasson figyelmesen

    A konyhában figyeljen, érezze, szívja magába, de legfőképpen hallgassa meg, mit mondanak a tapasztaltabb szakácsok. Fogadjon be minden információt, ami eljut Önhöz, és fogadja meg őket.

    A cikk a hirdetés alatt folytatódik

    4. Soha ne halogasson

    Ha a karrierjét a a gasztronómiában komolyan gondolja, akkor tanulja meg a pontosságot. Ha időben érkezik, akkor egyértelműen demonstrálja ezt az erősségeit - az elszámoltathatóságát és a hitelességét. Azt jelzi a kollégák és a felettesek felé, hogy Önre lehet számíthatani.

    5. Mindig légy éber

    Amikor egy színész elfelejti, a rendező is emlékeztetni fogja őt, hogy semmiképpen se essen ki a szerepéből. A konya az Ön színpadja, és folyamatosan ébernek kell lennie. Felugrálással vagy a telefon nyomkodásával ...nem fog jó nevet szerezni magának. Ha még első ránézésre is úgy tűnik, hogy kevés a munka, mindig van valami, amit ki kell takarítani/pucolni.

    6. Ne félj kérdezni

    Senki sem pottyant a földre képzetten. Ha valaki új, teljesen rendben van, hogy érdeklődik a körülötte lévő dolgok iránt. Ne tartson attól, hogy ostobaságokat kérdez, és butának nézik. Nyugodtan hozzon magával egy jegyzetfüzetet, és jegyzeteljen, írja le a recepteket és a konyha működését. Sokkal gyorsabban képben lesz és beindulhat.

    7. Folyamatosan lépjen túl saját magán

    A korlátok, amelyek a leggyakrabban hátráltatnak minket, azok az elvárások, amelyeket mi magunk állítunk magunk elé. Élvezze a sikereket, de ne feledjük, hogy folyamatosan törekedjünk a fejlődésre, hogy magasabbra emeljük a mércét, és hogy legyőzzük a nehézségeinket Csak akkor juthat a csúcsra, ha könyörtelenül dolgozni fog magán. Ne féljen attól, ha hibázik. Még ezek is előrébb visznek, ha tanul belőlük.

    https://profiszakacs.hu/c/szakacs-labbeli

    8. Mise En Place - a nagy szakács mantrája

    Mise en place [mizan plas] egy francia kulináris kifejezés, melynek jelentése: "minden a helyén". A konyha előkészítésekor és a tényleges főzés és tálalás előtt használatos. A munka tökéletes megszervezéséről van szó, az összes eszközről, használati tárgyról... és összetevőkről. A híres amerikai séf, Anthony Bourdain azt állította, hogy a "Mise en place" minden jó szakács vallása. Önöknek, mint szakácsoknak, a hely a konyhában, annak állapota és készenléte az idegrendszer meghosszabbítása." 

    Így fordítson különös figyelmet a tervezésre és a szervezésre, tegyen meg mindent, amit csak lehet, készítsen el mindent, hogy lefoglalja az elméjét a tökéletes ízekkel, és ne azzal, hogy vajon hol vannak a fűszerek, vagy ki felejtette el bekapcsolni a sütőt vagy a konvektoros sütőt.

    9. Hordjon jó minőségű és tiszta szakácscipőt és ruházatot

    Ne spóroljunk a munkaruhán és a cipőn. Adjon a minőségre. A csúszásmentes cipő megóv a nedves vagy zsíros padlón való eséstől, szakácskabát minőségi anyagokból készült szakácskabát megvéd az égési sérülésektől és megóv a kellemetlen izzadságtól és szagoktól. 

    Ne feledje, hogy a konyhában viselt ruhájával önmagát, az éttermet képviseli, de ami a legfontosabb, a munkáját és az ahhoz való hozzáállását is. A konyhában legyen tiszta szakácskabátban,szakácsnadrágban, szakács  kötényben, szakácsapkában, hitelesített lábbeliben és  sapkában, szakácsruházatban és egyéb kiegészítőkben.

    10. Gondoljon magára

    Az előző kilenc ponton kívül, nagyon irreálisnak tűnik a megfelelő "munka - élet egyensúly" gondolata, higgye el, hogy ennek is van értelme. Az álma érdekében kifejtett céltudatosság, a kitartás és a kemény munka mellett, gondoljon magára és a családjára, barátokra, testmozgásra, egészséges ételekre, pihenésre, hobbira - minden, ami miatt kiegyensúlyozott, boldog és egészséges ember lesz.

    Copyright © 2019 Profi Vision, s. r. o, Minden jog fenntartva

    Forrás: ingyenesen a Chefbible-ból

    Fotó: istockphoto.com

    Ha tetszett a cikk, ossza meg bátran a barátaival.

    Mi a véleménye? Mi a fontos a neves séfként való álma felé vezető úton? Mondja el nekünk a hozzászólásokban.


    A cikkben említett termékek

    Előző
    További
    • Wüsthof IKON szakácskés 20 cm 4996/20
      Ingyenes szállítás

      Wüsthof IKON szakácskés 20 cm 4996/20

      91 125 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      2 db a külső raktárkészleten

      Tökéletesen kiegyensúlyozott szakácskés. Professzionális szakácsokkal együttműködve kifejlesztett, ergonomikus fogantyúkialakít...

    • EGOchef WHITE WOMAN női szakácskabát - gombokkal

      EGOchef WHITE WOMAN női szakácskabát - gombokkal

      14 290 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Rendelésre 7-21 napon belül

      Tökéletes illeszkedés minden nő számára, nőies alakra szabott, karcsú szabás. Kedvenc olasz divat a konyhában. Fehér szín. Z...

    • CLASSIC szakácskés 26 cm 4582/26
      Ingyenes szállítás

      CLASSIC szakácskés 26 cm 4582/26

      64 655 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Rendelésre 3 héten belül

      Tökéletesen kiegyensúlyozott, egyetlen darab minőségi acélból kovácsolt szakácskés. Profi szakácsokkal együttműködve kifejleszt...

    • EGOchef PIPING GREEN szakácskabát 100% pamut -hosszú ujjú

      EGOchef PIPING GREEN szakácskabát 100% pamut -hosszú ujjú

      15 590 Ft -tól
      ÁFÁ-val
      Válasszon változatot
      Rendelésre 7-21 napon belül

      Kedvenc olasz divat a konyhában. Fehér szín. Gombos záródású, zöld színű. Kiváló minőségű szakácskabát a maximális kényelem ...

    Tetszett a cikk?

    Ossza meg barátaival
    Megosztani
    A cikk szerzője Janka Snopková A szerző további cikkei
    Janka marketing szakember. A Tanács aktuális témákat keres. Íráskor profi szakácsokkal dolgozik, akik tapasztaltak, törődnek a szakmájukkal, van mondanivalójuk és elégedett vásárlóink ​​is. Híres a testre vonatkozó kérdéseiről, amelyek elgondolkodtatják a szakértőket, de az eredmény megéri. Végül is ítélje meg maga.
    ×

    Prečítajte si aj

    • A HACCP-terv egyszerre jelent kötelezettségeket és előnyöket az üzemeltetők számára
      Cikkek
      12. 11. 2018
      4 perc olvasási idő

      A HACCP-terv egyszerre jelent kötelezettségeket és előnyöket az üzemeltetők számára

      Ha Ön a vendéglátóiparban dolgozik, és olyan létesítményt üzemeltet, ahol bármilyen módon élelmiszereket kezelnek, a HACCP-terv kötelező érvényű. Pontosan tudja, hogy mit jelent a HACCP rövidítés, hogyan jött létre, mi a célja, vagy milyen előnyökkel jár az üzemeltető számára?

    • Szakácskabát - a séf ruhatárának a legfontosabb darabja
      Cikkek
      7. 11. 2017
      7 perc olvasási idő

      Szakácskabát - a séf ruhatárának a legfontosabb darabja

      A ruhák és a cipők nagyon fontosak egy szakács számára. Elsődleges feladatuk az, hogy a szakácsot a munkavégzése során megvédjék. A jó minőségű szakácsruházat és lábbeli kiválasztásával megelőzheti a sérüléseket, elcsúszásokat és égési sérüléseket. Ez azonban nem minden.

    • Egy konyha sikere elsősorban a jó minőségű és megfelelő késben rejlik. Milyen típusú kést használjunk és mikor?
      Cikkek
      5. 2. 2018
      7 perc olvasási idő

      Egy konyha sikere elsősorban a jó minőségű és megfelelő késben rejlik. Milyen típusú kést használjunk és mikor?

      A minőségi konyhai felszerelésekkel gyorsabban, kevesebb erőfeszítéssel és jobb megjelenéssel készítheti el az ételeket. Röviden, a konyhában érdemes a minőségbe fektetni. A kés kiválasztásakor fontos a minőség, de nem ez lehet az egyetlen kritérium - a formája is fontos. Milyen késtípusokat ismerünk és melyek a legfontosabbak?

    • Hogyan tehető jobbá a konyhai menedzsment? Az alfája és az omegája egy jó csapat.
      Cikkek
      18. 12. 2018
      4 perc olvasási idő

      Hogyan tehető jobbá a konyhai menedzsment? Az alfája és az omegája egy jó csapat.

      Tomáš Tejbus a szlovák gasztronómia terén eltöltött ideje alatt különböző pozíciók és konyhák között váltott. Véleménye szerint melyek a jól működő konyha legfontosabb eszközei?

    Receptek
    Receptek (5)
    Újdonság
    Újdonság (0)
    Cikkek
    Cikkek (38)

    A gyártók és beszállítók évek óta tesztelték

    Megjeleníteni az összes gyártót
    Russell colection Kambukka Portwest Continenta Suecos

    Az Ön postájába csak a legjobbat

    Hírek, receptek, tippek és tanácsok egyenesen az Ön e-mail címére

    A társaságról

    • Hímzés
    • Blog
    • Elérhetőségek
    • Referenciák
    • Gyártók
    • Rólunk
    • Karrier

    A vásárlásról

    • Szerződési feltételek
    • Adatvédelmi irányelvek
    • Szállítás és fizetés
    • Árucsere / Reklamáció
    • A promóciós verseny feltételei a Facebookon
    • Hűségrendszer

    Ügyfélszolgálat

    Van kérdése??

    Tímea tanácsot ad

    +36 1 9010071
    (H-P: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 16:30)
    profiszakacs@profiszakacs.hu
    • Képezze magát, és kövessen minket a Facebookon
    • A kiváló termékek szinte kiabálnak azért, hogy megossza az Instagramon
    • Az újdonságokat a Twitteren tesszük közzé
    • Termékeinket a Youtube-on is bemutatjuk

    Copyright © 2010 - 2023 profiszakacs.hu Minden jog fenntartva

    eshop méretre készült vibration.sk

    ×
    Kések
    Lábasok

    Kérje Ön is azonnal az 1800Ft kedvezményt az első vásárlásra.

    Elég megadnia az email címét,feliratkozni a hírlevelünkre és a kupon kódot már küldjük is.

    Adja meg az e-mail címét és kedvezménykódot küldünk
    A kedvezmény 18 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes